Hem Nyheter HCL visar framtidens teknik på World Economic Forum 2020

HCL visar framtidens teknik på World Economic Forum 2020

Publicerat av: Redaktionen

HCL Technologies (HCL), ett ledande globalt teknikföretag, kommer att delta i World Economic Forums årliga möte i Davos.

HCL visar framtidens teknik på World Economic Forum 2020 2

C. Vijayakumar , VD och koncernchef för HCL Technologies

Under det tre dagar långa eventet kommer företaget, för andra året i rad, som en del av sin HCL 2030-plattform, att stå som värd för en serie möten, nätverksträffar och diskussioner.

HCL och Fast Company bygger vidare på sitt framgångsrika deltagande i World Economic Forum 2019 genom att ta initiativ till och leda diskussioner om den gemensamma nämnaren för teknisk innovation, mänsklig uppfinningsrikedom och kritiskt tänkande. Vid HCL:s event i Davos kommer företagsledare att diskutera framtiden för digitala innovationer som har att göra med de demografiska, samhälleliga och tekniska trender som formar dagens komplexa, tätt sammanlänkade värld.

Intressanta punkter på programmet är bland annat ”CEOs: Disrupt Thyself,” “Banking Without Borders: Shaping an Open Financial Ecosystem,” “Defining Moments of Technology by 2030,” och “Building Trust: Reinventing Culture in a Digital World” – med ledande befattningshavare från några av världens mest innovativa globala organisationer som talare.

HCL:s monter kommer också att visa upp produktinnovationer och tekniska aspekter på Digital Enterprise 4.0, och visa hur dessa formar framtiden för den nya tidens affärsmodeller och hur de kan tillämpas praktiskt. Tech Showcase Zone kommer att visa upp revolutionerande lösningar inom AI och maskininlärning, automation, blockkedjor, sakernas internet, kvantdatorer och teknik för konsumentengagemang, inom exempelvis sektorer som finansiell service, detaljhandel, hälso- och sjukvård, transport och jordbruk.

”HCL är stolta över att, som strategisk partner för World Economic Forum, kunna samarbeta med globala ledare för att utveckla innovativa lösningar som bidrar till att lösa de utmaningar som företag och samhället i stort står inför” säger C. Vijayakumar som är VD och koncernchef för HCL Technologies. HCL:s uppdrag är att genom ny och revolutionerande teknik stärka individer och digitala företag för att kunna skapa en sammanhängande och hållbar framtid. Vi ser fram emot att samarbeta med dessa globala jättar i Davos för att lösa några av världens mest akuta problem, genom att göra morgondagens teknik tillgänglig redan idag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00