Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017
Hem Nyheter Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017

Publicerat av: Redaktionen

Många åtråvärda myror delades ut igår till partners på HPE och HP´s årliga Guldmyra.  Ta del utav partnerna som blev dem lyckliga vinnarna för årets Guldmyra 2017.

HP Personal Systems 2017
Förtroende är en bra grund för ett fungerande partnerskap. Därför är det härligt att känna att förtroendet finns, inte bara för HPs produkter och tjänster utan också i den strategiska dialogen om vad vi ska göra idag, i morgon och i framtiden.

Tillsammans sätter vi tydliga mål och ser till att nå dem. I riktade kampanjer lyfter vi HPs premiumsortiment och skapar resultat som vi tillsammans kan glädjas över. Vi har ett enormt förtroende för årets vinnare.

Vinnaren av Guldmyran – HP Personal Systems 2017: Atea

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 21

HP Growth 2017
Årets vinnare har varit en tillväxtmotor under flera år har nu ledartröjan inom ett av HPs viktigaste fokusområden. I nära samarbete med våra slutkundsäljare har man tagit affärerna från insikt till avslut och resultaten har inte låtit vänta på sig.

Att driva IT-utvecklingen i verksamheter där allt egentligen handlar om att utveckla människors förmågor och kunskaper ställer höga krav. Ingen tar den pedagogiska utmaningen på samma allvar som årets vinnare av HP Growth 2017.

Vinnaren av Guldmyran – HP Growth 2017: Lin Education

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 22

HP Strategic Deal 2017
Om man skulle sätta ett ord som kategoriserar årets vinnare så är det ”Mod”. Ska HP lyckas på en ny marknad måste det finnas partners som är beredda att ge oss chansen. Vi är stolta och glada över förtroendet. Vi ser det som en början på ett långt och givande samarbete. Denna partner kommunicerar på alla nivåer.

Man är lika trygg i den operativa dialogen kring ett specifikt problem som man är när man pratar
strategi och affärsutveckling med en ledningsgrupp. Dessutom ser man till att synas ordentligt på sociala medier. HP hyllar en mångfacetterad företagsfamilj, HP Strategic Deal 2017 går till.

Vinnaren av Guldmyran – HP, Strategic Deal 2017: Office IT-Partner

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 23

HP Print Solutions 2017
En partner som verkligen är lösningsfokuserad. Här kommuniceras inte bara produkt och pris, här står alltid affärsnyttan i fokus. Ofta innebär det att man får ta ett större grepp och lösa utmaningar som ligger utanför kundens egna kärnverksamhet. Ett förhållningssätt som bygger lojalitet och levererar värde över tid.

Vinnaren av Guldmyran – HP Print Solutions 2017: Atea

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 24

HP Partner of the Year 2017
Ett snabbt ögonkast i excelarket räcker och vi kan enkelt konstatera att vårt partnersamarbete firar nya framgångar. Då talar vi inte bara om affärernas storlek, vi talar också om en ansenlig tillväxt.

Vi är så glada över att få fortsätta resan tillsammans med er, att få fortsätta utmana varandra, fortsätta hitta nya affärsmöjligheter och fortsätta skapa värde för våra slutkunder. Att år efter år få förtroendet att växa tillsammans med er gör oss otroligt stolta. Ni är en fantastisk partner.

Vinnaren av Guldmyran – HP Partner of the Year 2017: Atea

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 25

Hewlett Packard Enterprise Strategic Deal 2017
Att hålla jämna steg med teknikutvecklingen är ingen lek. Knappt har en lösning blivit etablerad så kommer en ny och ställer allt på ända. Ska man vara först på bollen krävs kunskap, envishet och mod.

Dessutom behöverman vara pedagogisk. Ingen har fått fler att förstå nyttan av Composable Infrastructure, ingen har levererat fler HPE Synergy Systems, än årets vinnare!

Vinnaren av Guldmyran – Hewlett Packard Enterprise Strategic Deal 2017: Atea

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 26

Hewlett Packard Enterprise Growth 2017
Vad händer när man tar ett tydligt ägandeskap, om man brinner för att göra hybrid it enkelt, om man låter kunderna själva välja om de vill äga eller konsumera it, om man till och med erbjuder nät som tjänst och om
man genomför kundresor till HPE Discover i London och Aruba Atmosphere i Paris? Kanske får man samma tillväxt som årets vinnare!

Vinnaren av Guldmyran – Hewlett Packard Enterprise Growth 2017: Office IT-Partner

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 23

Hewlett Packard Enterprise Innovation partner of the year 2017
En partner som inte nöjer sig med det som finns på hyllan, ständigt beredd att utveckla unika lösningar som kunderna behöver. Vi ser en vilja av stål kombinerat med smidigheten hos en panter och en ständig strävan
att förenkla. Belöningen är nöjda kunder som forskare, bil- och flygtillverkare som nu har möjlighet att göra avancerade beräkningar i en internationell ”as a service”-tjänst.

Vinnaren av Guldmyran – Hewlett Packard Innovation partner of the year: Advania

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 28

Hewlett Packard Enterprise Service Provider 2017
En vinnare som tidigt förstod signalerna på marknaden och bestämde sig för att ta en ledarposition inom sourcing.

Förmågan att ta kunddialogen hela vägen och utveckla kreativa lösningar har skapat stora framgångar under året. HPE hyllar ett partnerskap som under året resulterat i flera nya affärer, bland annat inom PRSP-programmet. Engagemanget sträcker sig även utanför sveriges gränser, genom engagemanget i Cloud28+.

Vinnaren av Guldmyran – Hewlett Packard Enterprise Service Provider 2017: Advania

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 29

Hewlett Packard Enterprise Partner of the Year 2017
Stora it-affärer är komplexa. Det räcker inte med en djup förståelse för kundens utmaningar, ofta krävs ett delat risktagande kopplat till lösningens effekter. Kundnyttan blir ett villkor. Mot denna bakgrund är det lätt att förstå betydelsen av en lång och trogen partnerrelation.

Ett ärligt, tydligt och transparent samspel som med åren vuxit sig allt starkare. Det har varit några väderomslag under året. Situationer där vi snabbt behövt skifta segel och ändra kurs. Att veta var man har varandra i sådana situationer, att känna tryggheten när samspelet fungerar, den känslan är fantastisk.

“When the going gets tough, the tough gets going!”

– Joseph Kennedy Vinnaren av Guldmyran – Hewlett Packard Enterprise Partner of the Year 2017: Atea

Hewlett Packard Enterprise & HP presenterar vinnarna av Guldmyran 2017 25

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>