Hewlett Packard Enterprise levererar en full-stack GenAI-lösning för storföretag
Hem LEVERANTÖRHEWLETT PACKARD ENTERPRISE Hewlett Packard Enterprise levererar en full-stack GenAI-lösning för storföretag

Hewlett Packard Enterprise levererar en full-stack GenAI-lösning för storföretag

Publicerat av: Redaktionen

Hewlett Packard Enterprise tillkännagav ett utökat strategiskt samarbete med NVIDIA med målet att bygga en företagslösning för generativ AI (GenAI).

Den samutvecklade, förkonfigurerade lösningen för AI-träning och -inferens gör det möjligt för företag av alla storlekar att snabbt anpassa grundmodeller med privat data och distribuera produktionsapplikationer var som helst, från edge till moln.

Erbjudandet eliminerar komplexiteten i att utveckla och distribuera GenAI-infrastruktur med en full-stack-lösning för AI-träning och inferens från HPE och NVIDIA.

När företag utvecklar och distribuerar GenAI-modeller för användningsområden som sökning i konversationer, automatisering av affärsprocesser och skapande av innehåll, behöver de en mjukvaru- och infrastrukturstack som kan distribueras snabbt och från varhelst verksamheten behöver den. Den nya företagslösningen för generativ AI är en del av ett utökat samarbete mellan HPE och NVIDIA som levererar kompletta AI-lösningar. Dessa lösningar integrerar HPE Machine Learning Development Environment, HPE Ezmeral Software, HPE ProLiant Compute och HPE Cray Supercomputers med NVIDIA AI Enterprise-programvarusviten, inklusive NVIDIA NeMo framework.

”Tillsammans är HPE och NVIDIA i en unik position att leverera en omfattande AI-nativ lösning som kommer att underlätta resan mot utveckling och distribution av AI-modeller med en portfölj av förkonfigurerade lösningar”, säger Antonio Neri, ordförande och CEO, på HPE. ”Det strategiska samarbetet mellan HPE och NVIDIA kommer att ta bort hinder för kunder som vill omvandla sina företag med AI.”.

Hewlett Packard Enterprise levererar en full-stack GenAI-lösning för storföretag”Eran av generativ AI accelererar med full fart, med företag som tävlar om att omdana sina verksamheter”, säger Jensen Huang, grundare och CEO, NVIDIA. ”Vårt utökade samarbete med HPE kommer hjälpa företag att skapa högre produktivitet än någonsin genom AI-applikationer som ansluter till affärsdata för att driva pricksäkra assistenter, välinformerade chattbotar och semantisk sökning.”

Driv AI framåt med en specialbyggd lösning för AI-träning och -inferens
Enterprise computing solution för generativ AI är en ny datacenterlösning för AI-träning och -inferens som ger företag av alla storlekar den perfekta startpunkten med ett färdigt erbjudande för att snabbt komma igång med sin AI-resa.

Med den nya lösningen för generativ AI kan företag använda förtränade grundmodeller med sin privata data för att skapa produktionsapplikationer som AI-chattbotar. RAG-arbetsflöden (retrieval-augmented generation) förbättrar dessutom applikationens datakvalitet och noggrannhet ytterligare.

  • Specialutvecklad och optimerad för AI: En rack scale-arkitektur med marknadsledande HPE ProLiant Compute DL380a förkonfigurerad med NVIDIA L40S GPU, NVIDIA BlueField-3 DPU och NVIDIA Spectrum-X Ethernet Networking Platform för AI i hyperscale. Lösningen är dimensionerad för att finjustera en Llama 2-modell med 70 miljarder parametrar och inkluderar 16 HPE ProLiant DL380a-servrar och 64 L40S GPU:er
  • AI-mjukvara från HPE: HPE Machine Learning Development Environment med nya generativa AI-studiofunktioner för att snabbt prototypa och testa modeller, och HPE Ezmeral Software med nya GPU-medvetna funktioner för att förenkla distributionen och påskynda preparation av data för AI-arbetsbelastningar över hybridmolnet
  • AI-mjukvara från NVIDIA: NVIDIA AI Enterprise för att påskynda utveckling och driftsättning av AI i produktion med säkerhet, stabilitet, hanterbarhet och support. Det erbjuder även NVIDIA NeMo-ramverket, verktyg för guardrailing, verktyg för datakurering och förtränade modeller för att effektivisera GenAI i enterprise-klass

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00