HIVE Digital Technologies upplåter 1000 timmar gratis ultrastark datorkraft i en tävling för AI-utvecklare
Hem NYHETERAI HIVE Digital Technologies upplåter 1000 timmar gratis ultrastark datorkraft i en tävling för AI-utvecklare

HIVE Digital Technologies upplåter 1000 timmar gratis ultrastark datorkraft i en tävling för AI-utvecklare

Publicerat av: Redaktionen

HIVE Digital Technologies (HIVE) vill bidra till utvecklingen av AI och har därför beslutat att starta ett utvecklingsprogram där företaget upplåter 1000 timmar ultrastark datorkraft i en tävling riktad till AI-utvecklare.

HIVE ser att AI-utvecklingen, som bygger på öppen källkod, bidrar oerhört positivt till samhällsutvecklingen.

Genom en tävling där HIVE erbjuder gratis datorkraft till utvecklare vill HIVE stötta och bidra till utvecklingen.

”Den här tävlingen är vårt sätt att stödja AI-samhället och utvecklingen av AI. Det är samtidigt ett sätt för oss att bättre förstå vad AI-utvecklare behöver från sina molnleverantörer. Vi får också möjlighet att stödja ett mycket lovande open source-projekt”, säger HIVEs Sverigechef Johanna Thörnblad.

HIVE Digital Technologies upplåter 1000 timmar gratis ultrastark datorkraft i en tävling för AI-utvecklareHIVE är en av elektronikföretaget NVIDIA ”preferred partner” och ingår i partnernätverket som en kompatibel molntjänstleverantör. Programmet går i korthet ut på att HIVE ger bort 1000 A40-timmar på en Supermicro-server med 10x NVIDIA A40-48GB GPU:er (dvs. totalt 10 000 A40 timmar) till ett uppskattat värde av 10 000 USD. Datorkraften erbjuds från ett av HIVEs datacenter i Sverige som drivs av förnyelsebar el. De utvecklare som vill delta skickar senast den 27 oktober in sitt projekt för bedömning via: GPU Grant Program | HIVE Digital Technologies Ltd.

”Vi riktar en öppen inbjudan till AI-utvecklare över hela världen som siktar på oöverträffad modellprestanda att ansöka redan idag.  Oavsett om du förbättrar en befintlig modell med nya data eller utforskar innovativa arkitektoniska mönster, vill vi ha dig ombord.  Vårt mål är att samarbeta med begåvade individer som har ambitiösa idéer men kanske saknar de nödvändiga resurserna”, säger HIVEs vd Aydin Kilic.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00