HPE Aruba Networking ska hjälpa små och medelstora företag att möta växande nätverks- och säkerhetskrav
Hem LEVERANTÖRHEWLETT PACKARD ENTERPRISE HPE Aruba Networking ska hjälpa små och medelstora företag att möta växande nätverks- och säkerhetskrav

HPE Aruba Networking ska hjälpa små och medelstora företag att möta växande nätverks- och säkerhetskrav

Publicerat av: Redaktionen

Hewlett Packard Enterprise tillkännagav idag nya produktinnovationer för att hjälpa små och medelstora företag (SMB) att förbättra kundnätverk med snabbare hastigheter, ökad kapacitet och stärkt säkerhet.

HPE Aruba Networking introducerar Aruba Instant On AP22D, en Wi-Fi 6 accesspunkt, och Aruba Instant On 1960 stackningsbar switch med 2,5 GbE, båda utformade för att optimera nätverksprestanda för anställda och ge en smidigare upplevelse för kunder, gäster och IoT-enheter.

HPE Aruba Networking ska hjälpa små och medelstora företag att möta växande nätverks- och säkerhetskravEftersom många små och medelstora företag flyttar sina arbetsbelastningar till molnet och upplever en betydande tillväxt av dataintensiva applikationer, som strömmande video på slutenheter, har kraven på deras nätverk också ökat, med ett ökat fokus på nätverkssäkerhet och förmåga att hantera åtkomst till sina nätverk.

Kombinationen av accesspunkten Aruba Instant On AP22D och den stapelbara switchen Aruba Instant On 1960 är idealisk för små och medelstora företag med höga datakrav och ett växande antal anslutna enheter som ansluter till nätverket.

De nya produkterna är utformade för att sömlöst och säkert hantera trafikvolymer som genereras av ett växande antal anslutna enheter.

”Små och medelstora företag letar efter högpresterande, lättanvända och prisvärda nätverk med molnflexibilitet som gör att de kan expandera sina nätverk tillsammans med sina företag”, säger Amol Mitra, vice president och general manager, HPE Aruba Networking global små och medelstora företag. ”HPE Aruba Networking förenklar nätverksdistribution och hantering via en intuitiv mobilapp som levererar ett enkelt, smart och säkert erbjudande för SMB-kunder.”

Aruba Instant On-serien gör det möjligt för små och medelstora företag att driftsätta ett höghastighetsnätverk som är enkelt att installera, hantera och underhålla. De nya produkterna som introduceras idag fortsätter att främja HPE Aruba Networkings edge-to-cloud-strategi genom att erbjuda ett intuitivt och skalbart nätverk till ett överkomligt pris. Det är särskilt passande då IDC Research1 spår sig att de flesta små och medelstora företag kommer att öka sina IT-budgetar i år.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00