Huawei Enterprise utbildar kunder på nya kontoret

Huawei Enterprise utbildar kunder på nya kontoret 1För två veckor sedan gick flyttlasset från Kista till det helt nybyggda kontoret i Frösunda. Huawei sitter nu på två våningar med utsikt över Brunnsviken. De sista flyttlådorna har precis packats upp och idag välkomnas kunder och partners in på den första utbildningen som hålls i de nya lokalerna.

  • Vi kommer prata mycket om nya Wi-Fi 6, som är nätverksvärldens motsvarighet till 5G. Wi-Fi 6 kommer revolutionera hela marknaden. Fokus under dagen ligger också på AI och lagringslösningar med integrerad AI, som möjligheterna med OceanStor Dorado V6, säger Anna Idbrant, Marketing Manager på Huawei Enterprise.

Med Wi-Fi 6 kommer många nya möjligheter. Den nya standarden kommer kunna effektivisera hur industrier arbetar idag och med hjälp av AI förbättras nätverket kontinuerligt.

Förutom att berätta om nya lösningar som äntrar marknaden, tar även några av Huaweis kunder till orda på scenen. De delar med sig av sina erfarenheter och alla kunder bjuds in till en öppen diskussion om marknadstrender och digitalisering. Under nästkommande år planerar Huawei Enterprise att fortsätta med sina utbildningar i Frösunda.