IBM Watson AI lösningar ska blir integrera hos SAP
Hem NYHETERAI IBM Watson AI lösningar ska blir integrera hos SAP

IBM Watson AI lösningar ska blir integrera hos SAP

Publicerat av: Redaktionen

SAP och IBM har inlett ett samarbete för att integrera IBM Watson-teknik i SAP:s lösningar.

Det ger SAP:s kunder nya AI-drivna insikter och automatisering som underlättar innovation, ökar effektiviteten och skapar bättre användarupplevelser i hela SAP:s applikationsportfölj.

SAP kommer att använda IBM Watson för den digitala assistenten i SAP Start. Där kan användare söka efter, starta och interagera med appar som finns i molnlösningar från SAP och SAP S/4HANA Cloud. De nya AI-funktionerna i SAP Start hjälper användare att bli mer produktiva genom funktioner för naturlig språkbehandling och prediktiva insikter. Allt tack vare IBM Watson AI-lösningar som bygger på IBM:s kunnande och transparens – och principer för datasekretess.

IBM Watson AI lösningar ska blir integrera hos SAP– Samarbetet med IBM är en milstolpe och ger SAP-kunder en bättre användarupplevelse, snabbare beslutsfattande och tydligare insikter för att lättare kunna lägga om sina affärsprocesser. Att arbeta tillsammans för att ta in ytterligare AI, maskininlärning och annan intelligent teknik i SAP-lösningar leder också till bättre affärsresultat för våra gemensamma kunder. Tillsammans med den senaste utökade användningen av Red Hat Enterprise Linux är den här nyheten ett utmärkt exempel på hur det 50-åriga samarbetet mellan våra företag fortsätter att växa sig starkare och för branschen framåt, säger Christian Klein, CEO och medlem av SAP:s styrelse.

Nya digitala assistentfunktioner i SAP Start kommer att bli en del av SAP:s lösningar för att hjälpa chefer och anställda att få svar på sina frågor. Genom att automatisera och påskynda vanliga uppgifter är de utformade för att medarbetarna ska kunna bli mer produktiva och kunna fokusera på sitt strategiska arbete.

Med SAP Start kan kunder fatta bättre beslut genom att använda AI och maskininlärning för att utvinna information från en mängd olika datakällor och svara på användarfrågor. I dag är IBM-teknik tillgänglig i mobilappen TripIt från SAP Concur där cirka 13 miljoner användare enkelt får tillgång till AI-baserade väderuppgifter före och under sina resor.

IBM erbjuder marknadsledande AI-möjligheter med sina Watson-produkter som används av mer än 100 miljoner användare inom 20 olika branscher. Dessutom stödjer SAP och IBM Consulting sina gemensamma kunder med 25 branschlösningar där IBM Watson används tillsammans med SAP Business Technology Platform (SAP BTP). Branschlösningarna hjälper kunder inom till exempel detaljhandel, tillverkning och energi att påskynda sin affärstransformation och använda data för att fatta mer välgrundade beslut.

– IBM och SAP samarbetar för att företag på nya och spännande sätt ska kunna använda kraften hos AI för att få konkurrensfördelar. Vi inför IBM Watsons kraftfulla, företagsklassade AI-kapacitet i SAP:s ledande ERP-plattform för att hjälpa företag att skapa bättre kundupplevelser, öka produktiviteten och öka tillväxten, säger Arvind Krishna, IBM:s styrelseordförande och CEO.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00