IFS Cloud får utökad AI-kapacitet
Hem NYHETERAI IFS Cloud får utökad AI-kapacitet

IFS Cloud får utökad AI-kapacitet

Publicerat av: Redaktionen

IFS lanserar nu produktnyheter för den senaste versionen av molnplattformen IFS Cloud 2023.

Den nya versionen av IFS Cloud erbjuder nya funktioner som gör det möjligt för kunder att höja produktiviteten och utnyttja den nya tekniken för att effektivisera verksamheten samt uppnå hållbarhetsmålen.

I samband med denna lansering kommer IFS nyligen lanserade AI-arkitektur IFS.ai att hädanefter bäddas in direkt i samtliga av IFS produkter och branschspecifika lösningar. AI har nu blivit mer tillgängligt, vilket gör det möjligt för användare att simulera, optimera och automatisera horisontella och branschspecifika affärsprocesser för att snabbare få ut maximalt värde av den nya tekniken.

– Att accelerera den digitala transformationen är fortfarande en viktig prioritet för våra kunder, och de som gör det kommer att kunna använda AI mycket snabbare och få synliga operativa resultat och ökad produktivitet, säger Ann-Kristin Sander, Nordenchef på IFS. I den här senaste versionen av IFS Cloud har vi hållit fast vid vår vision att göra det möjligt för kunder att leverera innovation direkt och säkerställa att det är enkelt att använda.

Optimerar användare, tillgångar och tjänster

IFS Cloud använder AI, ML, IoT och automation för att effektivisera processer relaterade till användare, tillgångar och tjänster, samt för att förbättra datakvalitet och regelefterlevnad.

• Maximera kapaciteten genom att kombinera affärsinsikter och intelligent automation. (Schemaläggning för tillverkning och optimering, ERP)

• Förbättra avkastning och kapacitet, minska kostnaderna och förbättra produktionskvaliteten (Intelligent Automation in Manufacturing ERP)

IFS Cloud får utökad AI-kapacitet• Öka orderuppfyllelsen, höj produktiviteten och förbättra kundservice. (Supply Chain, ERP)

• Undvik förseningar av underhåll och minimera IT-administration. (Flygunderhåll)

• Maximera serviceteknikernas effektivitet och minimera de resurser som annars läggs på återbesök. (Planering och prognoser i Service Management)

Sammankoppling av globala verksamheter

IFS Cloud bryter ned dataprocesser och datasilos kopplade till geografiska platser, anpassar och sammanför människor med tillgångar för att bättre identifiera risker och möjligheter. Detta minskar komplexiteten, förbättrar kundservicen, minimerar driftstopp och säkerställer regelefterlevnad genom att integrera isolerade verksamheter och erbjuda avancerade funktioner:

• Kombinera viktig affärsdata och transaktionsuppdateringar för att optimera verksamheten för offshore-underhåll mellan land- och offshoretillgångar. (EAM)

• Upplev en effektiv och pålitlig leverans av tjänster med automatisering av processer längs hela den finansiella värdekedjan. (Service Management)

• Sänk kostnader och komplexitet och upplev snabb, effektiv signering av dokument med elektroniska signaturer genom Adobe-integrering. (Asset Management)

Uppnå hållbarhetsmål på ett lönsamt sätt

En stark position inom hållbarhet skapar ett långsiktigt värde. IFS Cloud är designat för att hantera och uppnå hållbarhetsmål på ett lönsamt och transparent sätt. Den senaste uppdateringen ger förbättrade möjligheter för alla branscher att utnyttja data för att mäta framsteg mot åtaganden, visa redovisningsansvar, återanvända komponenter, minska produktionskostnaderna och öka intäkterna.

• Få snabb tillgång till information gällande hållbarhet och energiförbrukning, material som används och mångfaldsrelaterad data. (Lobbyer i IFS Cloud)

• Spåra framsteg enkelt och exakt för att nå hållbarhetsmålen inom Scope 1 och 2. (IFS Cloud Emissions Tracker)

• Återanvänd komponenter för återtillverkning och minska produktionskostnaderna. (Supply Chain, ERP)

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00