Infinidat lanserar storage-as-a-service (STaaS) som förenklar och effektiviserar AIOps i stora IT-miljöer
Hem Teknik Infinidat lanserar storage-as-a-servicen som förenklar och effektiviserar AIOps i stora IT-miljöer

Infinidat lanserar storage-as-a-servicen som förenklar och effektiviserar AIOps i stora IT-miljöer

Publicerat av: Redaktionen

Infinidat, en ledande leverantör av lagringslösningar, utvecklar sin storage-as-a-service-strategi (STaaS) för AIOps-teknik (artificial intelligence for IT operations) med flexibla konsumtionsbaserade modeller i petabyte-skala.

Infinidats djupinlärningsteknik (Neural Cache deep learning technology), AIOps-erbjudande, strategiska partnerskap och konsumtionsbaserade modeller har hjälpt företagskunder att avsevärt förenkla och effektivisera sina IT-miljöer.

– Bredden av Infinidats AIOps-tjänster utmärker oss på marknaden för lagring i stora miljöer. Det ger förutsättningar för centraliserad datasamordning och ger bättre kostnadskontroll med skalbara storage-as-a-service-lösningar i petabyte-skala, säger Phil Bullinger, CEO på Infinidat, och fortsätter:

– Vi skapar förutsättningar för att radikalt förenkla IT-operationer för stora IT-miljöer. Samtidigt hjälper vi våra kunder att uppfylla sina serviceavtal genom att leverera 100 procent garanterad tillgänglighet och verksamhetskritisk prestanda. Infinidat kan fullt ut leverera den kapacitet som företag kan behöva för sina AIOps.

Infinidat lanserar storage-as-a-service (STaaS) som förenklar och effektiviserar AIOps i stora IT-miljöer

Phil Bullinger, CEO på Infinidat

Infinidats teknikplattform levererar datalagringslösningar med 100 procent tillgänglighet, hög prestanda i petabytes-skapa och till lägsta möjliga TCO (total cost of ownership). Viktigt för att leverera dessa fördelar till kunderna är Infinidats multidimensionella AIOps-strategi, inklusive Infinidats breda ekosystem för AI-lösningar.

Infinidat utvecklar sin etablerade och mjukvarubaserade lagringsarkitektur som även omfattar AIOps-lösningar för datatjänster i en centraliserad infrastruktur. Infinidat hjälper företagskunder att använda AIOps genom att leverera utrymme för kapacitetshantering, kostnadsoptimering, workload-hantering och prediktiva AI-drivna analysverktyg.

Infinidat har också utvidgat sitt ekosystem för integration med tredjepartsleverantörer av moln- och hybridmolnlösningar, vilket gör det möjligt för kunderna att utnyttja molnautomation, orkestrering och dess AIOps-plattform.

Ekosystemet, som redan integrerar med ekosystem från VMware, OpenStack och Kubernetes, inkluderar strategiska allianser med Virtana och andra större aktörer för att tillåta mer än tio AIOps-plattformar att samordna med InfiniBox. Detta utvidgar de alternativ som kunderna har för att utnyttja kraften hos AIOps i sina IT-miljöer som kan omfatta en bredd av leverantörer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>