Phil bullinger 003
Hem Nyheter Infinidat utökar sin InfiniBox-serie med ny solid-state-array som ger bättre prestanda för de mest krävande företagsapplikationerna

Infinidat utökar sin InfiniBox-serie med ny solid-state-array som ger bättre prestanda för de mest krävande företagsapplikationerna

Publicerat av: Redaktionen

Infinidat, en ledande leverantör av lagringslösningar, lanserar InfiniBox SSA, en banbrytande solid state-array som ger branschens högsta prestanda för de mest krävande företagsapplikationerna.

InfiniBox SSA drivs av Infinidats beprövade algoritmer för djupinlärningsprogram och en omfattande DRAM-cache.

Den kommer konsekvent att leverera latensresultat som överträffar all-flash-arrays (AFA).

– Innovationen i vår nya solid state-array är helt fokuserad på företagsapplikationer som kräver högsta prestandanivåer med jämn, förutsägbar och låg latens för praktiskt taget varje I/O, säger Phil Bullinger, CEO på Infinidat, och fortsätter:

– Vårt InfiniBox-system utmanar konventionella all-flash-arrays och ger en unik och mycket övertygande kombination av prestanda, skalbarhet och tillgänglighet för de allra flesta arbetsbelastningar till ett bra pris. InfiniBox SSA breddar nu funktionaliteten för att möta de största kraven på lagring och effektivitet hos företag.

Den nya InfiniBox SSA utökar den prisbelönta InfiniBox-familjen och är företagets första hundraprocentiga solid state-teknik för “persistent storage” som, tillsammans med Infinidats patenterade Neural Cache-program för djupinlärning, tar prestandan för InfiniBox-arrayen till nästa nivå.

En vanlig mjukvaruplattform mellan standard-InfiniBox och nya InfiniBox SSA innebär skarvlös, transparent datamobilitet mellan plattformarna, vilket gör det möjligt för kunderna att minska sin totala TCO samtidigt som de optimerar latens baserat på applikationskrav.

Phil bullinger 003

Phil Bullinger, CEO på Infinidat

Feedback från globala kunder som redan har utvärderat och distribuerat InfiniBox SSA har varit oerhört positiva. InfiniBox SSA får sin snabba prestanda genom den omfattande användningen av DRAM-cache som möjliggörs av Infinidats patenterade Neural Cache-programvara. DRAM och SSD-enheter är båda solid state-teknologier, men DRAM är snabbare än flash-baserade SSD-enheter.

Genom att erbjuda både InfiniBox och InfiniBox SSA-system möjliggör Infinidat för företag att konsolidera och hantera sina applikationer med rätt mix av prestanda och latens till rätt kostnad. Användare av InfiniBox SSA får inte bara den snabba hastigheten utan de drar också nytta av användarvänlighet, skalbarhet, hög tillgänglighet och lägre totala ägandekostnader (TCO) som har skapat den höga efterfrågan på InfiniBox-plattformen bland företag och tjänsteleverantörer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>