Insight lanserar tjänster för snabb och säker tillämpning av generativ AI
Hem NYHETERAI Insight lanserar tjänster för snabb och säker tillämpning av generativ AI

Insight lanserar tjänster för snabb och säker tillämpning av generativ AI

Publicerat av: Redaktionen

Den ledande lösningsintegratören Insight vill förenkla vägen till affärsnytta genom generativ AI.

Nu tillförs nya förmågor till plattformen Insight Lens.

Under de senaste veckorna har IT-bolag lanserat en mängd praktiska tillämpningar av tjänster baserade på generativ AI för befintliga plattformar. Det är ett naturligt utvecklingssteg efter att tjänster för exempelvis text- och bildskapande öppna för allmänheten gett en försmak på vad teknologin innebär för möjligheter.

Men teknologin är fortfarande under snabb utveckling, och även om beslutsfattare ser möjligheterna är det en komplex väg att bygga och skapa värde ur egna tjänster, som är skapade utifrån individuella behov.

Insight lanserar tjänster för snabb och säker tillämpning av generativ AIInsight är en ledande lösningsintegratör med mångåriga och djupa samarbeten med några av de främsta företrädarna inom den pågående snabba AI-utvecklaren, som Microsoft och NVIDIA. Man har också ett eget OpenAI Center of Excellence i drift. Med de erfarenheterna i ryggen vill man nu förenkla för kunder i näringsliv och offentlig sektor att snabbt tillämpa AI-tjänster baserade på sina egna data, på ett säkert och integritetsskyddat sätt.

De nya funktionerna blir en del av plattformen Insight Lens, och utnyttjar förmågan att via en metadatadriven arkitektur snabbt samla in och kategorisera data. Målet är att skapa en säker, skalbar AI-miljö i kundens eget ekosystem, där man snabbt kan skapa och driftsätta den nödvändiga infrastrukturen och med hjälp av Insights expertis kring olika värdekedjor enkelt identifiera och prioritera lämpliga användarfall.   

”Vi är en etablerad ledare inom data och AI, och har gjort stora investeringar i att skapa affärsnytta genom vårt ramverk Insight Lens. Det kan snabbt fördela flera terabyte av företagsdata från dussintals källor till en central lagringsplats för bättre visibilitet, analys och affärsvärde. Att lägga till generativ AI-baserade förmågor kommer att snabba upp kunders möjligheter att öka takten på datadriven transformation”, säger Matt Jackson, CTO på Insight.

Insight Lens for GenAI är i full drift internt för att testa olika användarscenarion och kommer inom kort att erbjudas till kunder.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00