IT-Total ingår partnerskap med Ava Security
Hem Säkerhet IT-Total ingår partnerskap med Ava Security

IT-Total ingår partnerskap med Ava Security

Publicerat av: Redaktionen

Ava har en unik förmåga att leverera både cybersäkerhet och fysiska säkerhetslösningar till organisationer globalt.

Partnerskapet kommer att fokusera på Ava´s prisbelönta cybersäkerhetsplattform mot insiderhot.

Ava Securitys cybersäkerhetslösning, Ava Reveal, kommer att hjälpa företag att stärka sitt försvar mot alla insiderrisker – oavsett om det är genom skadlig kod, av oaktsamhet eller av misstag, allt för att bättre skydda företagets anställda och data.

IT-Total ingår partnerskap med Ava Security

Magnus Järnhandske, Chief Cyber Security Architect

”Genom att identifiera alla säkerhetshot innan de blir incidenter kan organisationer inta en mer proaktiv säkerhetsställning”, säger Tormod Ree, VD Ava Security.

Avas personcentrerade cybersäkerhetslösning – Ava Reveal – använder en stark kombination av policy och sensorer för maskininlärning och användarutbildning i realtid för att förhindra IP-stöld och sabotage, förbättra cyberhygienen och påskynda Threat Hunting. Ava Reveal hjälper er att upptäcka, övervaka och reagera på insiderhot i realtid – för att skydda era användare och data samt ert rykte.

IT-Total är stolta över det nya partnerskapet med Ava Security som kommer att stärka det övergripande erbjudandet avseende Cybersäkerhet med avancerade funktioner. Det här är ett strategiskt partnerskap för vår utveckling som kommer att hjälpa våra nuvarande och nya kunder att hantera de viktigaste cybersäkerhetsutmaningarna när vi går in i en Zero Trust-modell för cybersäkerhet.” säger Magnus Järnhandske, Chief Cyber Security Architect.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>