Ivanti utser Erik Randles till ny SVP, Global Channels and Alliances
Hem Nyheter Ivanti utser Erik Randles till ny SVP, Global Channels and Alliances

Ivanti utser Erik Randles till ny SVP, Global Channels and Alliances

Publicerat av: Redaktionen

Erik Randles ansluter sig till Ivanti för att utöka vårt globala partnerekosystem och program efter ledarskapsposter på VMware och Hewlett-Packard Enterprise SimpliVity.

Ivanti utser Erik Randles till ny SVP, Global Channels and Alliances

Erik Randles

 Ivanti, Inc., automatiseringsplattformen som gör varje IT-anslutning smartare och säkrare, meddelade idag utnämningen av Erik Randles, företagets nya senior vice president för global kanaler och allianser.

I sin nya roll kommer Randles att fokusera på att expandera Ivantis relationer och affärer med partners och utveckla ett globalt integrerat partnerekosystem som stöd för Ivantis strategi för hypertillväxt. Randles kommer också att lansera Ivantis globala partnerprogram senare i år.

”Vi är fast beslutna att utveckla ett spännande tillväxtorienterat program för våra partners när vi gemensamt betjänar marknaden. Målet med vårt partnerprogram är att driva enkelhet, förutsägbarhet och lönsamhet när vi levererar affärsvärde via programvara och tjänster till våra kunder, säger Jeff Abbott, VD för Ivanti. ”Ivanti-teamet är hedrat över att Erik är med oss i vår strävan att bygga ett större och mer kapabelt partnerekosystem. Jag är övertygad om att Eriks omfattande erfarenhet kommer att förbättra allt vi gör med vårt befintliga och framtida nätverk.”

Med över 20 års erfarenhet av att leda global affärsutveckling, allianser och försäljningsprogram för kanalpartners, för både offentliga och privata företag, tar Randles med sig en framstående kompetens för att utöka Ivantis globala partnernätverk. Han har en gedigen meritlista där han med framgång har byggt betrodda relationer med partners och utvecklat program som ökar partnerintäkterna hos ledande teknikföretag många gånger om.

Randles ansluter sig till Ivanti från VMware, där han ledde global affärsutveckling och allianser för VMwares cloud management SaaS-affärsverksamhet. Före VMware ledde Randles partnerorganisationer på flera stora offentliga och privata företag med hypertillväxt, inklusive Hewlett-Packard Enterprise SimpliVity, Symantec och Veritas.

”Ivanti förstår de nya och komplexa IT- och säkerhetsutmaningar som företag står inför idag med att hantera och säkra en globalt distribuerad arbetskraft och har utvecklat en unik portfölj med integrerade lösningar som gör det möjligt att hantera företag som finns överallt”, säger Randles. ”Våra partners spelar en viktig roll för att hjälpa våra kunder att uppnå sina affärsmål. Jag ser fram emot att leda ett globalt program som gör det möjligt för partners att leverera mer värde till kunderna och effektivt växa sin verksamhet med Ivanti.”

”Vi är mycket glada över att ha möjlighet att arbeta med Erik och hans nya team på Ivanti när vi samarbetar för att förverkliga den betydande möjlighet som vårt partnerskap representerar”, säger Rene Klein, Senior Vice President för Westcon Europe. ”Vi tror att kombinationen av Ivantis avancerade säkerhets- och servicehanteringslösningar med vårt etablerade partnersamhälle och digitala distributionsfunktioner kan leda till en fortsatt tillväxt och lönsamhet för kanalen eftersom den tillgodoser behoven hos den framväxande hybridarbetsplatsen.”

”Som en viktig strategisk partner till Ivanti investerar vi i deras produkter och anställda och Erik är ett välkommet tillskott till teamet”, säger Nathan George, VD för Flycast Partners, Inc. ”Erik har lång erfarenhet av partnerskap med sig och är unikt kvalificerad för att säkerställa att Ivantis partners fortsätter att vara en nyckelkomponent i Ivantis strategi. Vi ser fram emot fantastiska saker från Erik!”

Randles kommer att vara värd för Ivanti 2021 Q1 virtuella toppmöte, där han kommer att dela med sig mer om Ivantis partnervision och program. Läs mer om Ivantis globala partners här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>