Hem Nyheter Jabra och HP har tagit fram en helhetslösning för mötesrum präglade av den rådande situationen i samhället

Jabra och HP har tagit fram en helhetslösning för mötesrum präglade av den rådande situationen i samhället

Publicerat av: Redaktionen

Jabra x HP Elite Slice-paketet förenklar tekniken för företag som vill utrusta sina mötesrum med ny teknik samt möjlighet till social distansering.

Jabra och HP har tagit fram en helhetslösning för mötesrum präglade av den rådande situationen i samhället 2

Jabra och HP har tagit fram en helhetslösning för mötesrum präglade av den rådande situationen i samhället

Jabra och HP presenterar en paketlösning som erbjuder högkvalitativa video- och ljudlösningar för mötesrum och företag präglade av den rådande situationen i samhället. Paketet har världens första intelligenta 180-graders Panorama-4K plug-and-play-videolösning Jabra PanaCast och HP Elite Slice, den integrerade konferenslösningen som kombinerar snabbvalskontroller för Microsoft Teams och zoom med kapaciteten hos en kraftfull dator.

Att utrusta mötesrum med adekvat teknologi kommer att vara en lek hädanefter eftersom Jabra x HP Elite Slice-paketet samlar det bästa inom mötesrumsteknologi så att du inte behöver bråka med flera olika hårdvaru- och mjukvarukomponenter för dina möten.

Stöd för dagens mötesbehov

Paketet lovar en utökad användarvänlighet när de nu levererar den perfekta lösningen för dagens unika krav på mötesrum. Användare kan nu njuta av on-demand-samtal, panoramavy och flexibel tillgänglighet som gör att du enkelt kan lägga till deltagare och dela innehåll med bara en tryckning på ”Center of Room Control”-knappen.

Jabras videokonferenslösning PanaCast har ett 180-graders synfält som möjliggör social distansering i mötesrummet så att du inte längre behöver oroa dig för att tränga ihop dig med andra i trånga utrymmen. PanaCasts intelligenta Zoom-funktion inkluderar alla i konversationen, zoomar in automatiskt när mötesdeltagare är närvarande, utan att du behöver justera kamerans eller din egen position.

HP Elite Slice höjer ribban ytterligare som en snygg mittpunkt för det moderna konferensrummet. Center of Room Control-konsolen har en kraftfull kapacitet med en kraftfull processor i en handflatsstor enhet. Genom att knyta ihop allt med en gemensam knapp för Microsoft Teams-möten och Zoom-möten, samlar paketet verkligen allt för både virtuellt och fysiskt samarbete.

Stressfri installation

Installation och underhåll av videokonferenslösningar kan vara en omfattande och svår uppgift för teknikerna. Tiden och ansträngningen för att säkerställa en hanterbar, högkvalitativ videokonferenslösning kan hindra många från att se över äldre system för moderna lösningar. Att ha en lösning som enkelt kan kontrollera, komma åt och underhålla hela mötesrummet är viktigt för dagens företag.

Jabra x HP Elite Slice-paketet skapades med detta i åtanke för att möjliggöra en enkel installation som bara tar några sekunder och som erbjuder ett problemfritt underhåll för både IT-team och användare. Hårdvarulösningen har en enda konsol som säkerställer enkel installation, installation och hantering. Tack vare att paketet har en enkel plug-and-play-lösning kommer användarna inte längre att behöva samla in olika instruktioner och manualer för att ta reda på hur man använder konferensutrustningen samtidigt som it-teknikerna kommer att upptäcka att användandet av en konferensutrustning med all styrning från en konsol, minskar behovet av utbildning – en vinst för både affärsverksamhet och produktivitet.

Jabra x HP Elite Slice-paketet är certifierat för Microsoft Teams och Zoom, vilket ger en konsekvent användarupplevelse i alla rum och fungerar sömlöst med befintliga konferenslösningar. Dessutom kan IT-team nu enkelt hantera utrustningen och uppdatera system på distans utan att behöva vara fysiskt närvarande i rummet, vilket eliminerar stressen över att behöva ha flera personer i rummet när medarbetare vill vara socialt distanserade.

Aurangzeb Khan, SVP för Intelligent Vision Systems på Jabra berättar:

– Lanseringen av Jabra x HP Elite Slice-paketet kommer vid en spännande tid för företag över hela världen eftersom de effektiviserar och anpassar användandet av företagets kontor till dagens situation och erbjuder säkra och produktiva lösningar och arbetsmiljöer. Vi är stolta över att samarbeta med HP för att kunna erbjuda användarna en fantastisk lösning för sina mötesrum. Vi är säkra på att topp-produkterna som utgör detta paket hjälper företag att ta sina konferens- och samarbetsmöjligheter till nya höjder.

– Företag letar ständigt efter nya sätt att förenkla videokonferensupplevelsen, säger Loretta Li-Sevilla, Sr. Director Worldwide Office of the Future and Collaboration Business, på HP. Med vårt mångsidiga mötesrumssystem, HP Elite Slice, och Jabra PanaCast kombinerade i Jabra x HP Elite Slice-paketet, kan kunderna förbättra produktiviteten och samarbetet i en sömlös allt-i-ett, lätthanterlig lösning, avslutar hon.

Tillgänglighet

Jabra PanaCast och HP Elite Slice-paketet kommer att finnas tillgängligt från mitten av oktober hos utvalda distributörer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>