Hem Nyheter Kundfokus och partnerskap blir hörnstenar för EMEA:s globala kundteam

Kundfokus och partnerskap blir hörnstenar för EMEA:s globala kundteam

Publicerat av: Redaktionen

Nutanix, ledande inom molntjänster för företag, meddelar idag att Thomas Rollin utsetts till Director Global Accounts i EMEA-regionen.

Kundfokus och partnerskap blir hörnstenar för EMEA:s globala kundteam 2

Thomas Rollin, director Global Accounts i EMEA

Han ska ansvara för att förbättra genomförandet av tjänster till företagets globala kunder, påskynda försäljningstillväxten och erbjuda pålitliga rådgivningstjänster.

”Jag är mycket glad över att komma till Nutanix och ser fram emot att arbeta med ett så erfaret team och ta fram en ny generation lösningar för hybridvärlden,” säger Rollin. ”Efter 16 år på NetApp ser jag fram emot att bygga en EMEA-organisation av högsta rang, med fokus på kundupplevelsen. Vi ska ge kunderna en förstklassig färd till molnet.”

På NetApp var Rollins uppdrag att driva försäljning, skapa föredömliga kundupplevelser och utveckla företagets kundrelationer på direktionsnivå genom att etablera sig själv som en pålitlig rådgivare för deras företag.

Hos Nutanix kommer Rollin att arbeta med globala konton för att ta fram de lösningar som bäst passar varje kund. Det innefattar att utveckla och genomföra lösningar och tjänster som kan skalas över geografiska områden, vara anpassade till lokala regelverk samt öppna nya hybrid- och multimolnmöjligheter.

”Nutanix tillgodoser bäst sina stora internationella kunders behov genom partnerskap och relationer. Genom att ge regelbundna återkopplingar och insikter förverkligar våra globala kontoteam kontinuerligt kundutveckling och tillväxt”, säger Sammy Zoghlami, Senior Vice President of Sales EMEA på Nutanix. ”Med sitt fokus på kunden och sitt praktiska arbetssätt kommer Thomas att bidra till att ge kunderna en bättre förståelse för hur Nutanix erbjudanden kan underlätta innovationer inom teknik, kompetens, processer och affärsstöd.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>