Hem Nyheter Lantmännen väljer Icertis för kontrakthantering i molnet

Lantmännen väljer Icertis för kontrakthantering i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Lantmännen sår och skördar modern kontrakthantering med förbättrad överblick och regelefterlevnad

Lantmännen väljer Icertis för kontrakthantering i molnet 2

Samir Bodas, CEO och medgrundare av Icertis

Icertis,  den ledande leverantören av lösningar för kontrakthantering i molnet, berättar idag att Lantmännen, en av norra Europas ledande aktörer inom jordbruksprodukter, bioenergi, och livsmedel, har valt  Icertis Contract Management (ICM) platform för att digitalisera all administration och hantering av kontrakt.

Lantmännen ägs av 25 000 svenska lantbrukare och kommer att använda ICM-plattformen i alla delar av verksamheten för att uppnå förbättrad regelefterlevnad och högre effektivitet för kund- och leverantörskontrakt.

Lantmännen kan nu digitalisera samtliga kontrakthanteringsprocesser, och införa e-signaturer via Icertis integration med Adobe Sign.

“Hållbarhet är viktigt och något som genomsyrar Lantmännen-gruppen, och vårt ansvar från jord till bord är grunden i vår strategi för långsiktig framgång”, säger Tove Cederborg, chefsjurist på Lantmännen. “ICM-plattformen kommer att säkerställa att vi har kontroll på alla kommersiella avtal över hela organisationen, och ger oss den transparens vi behöver samtidigt som det vi kan hålla en hög nivå av effektivitet och regelefterlevnad i verksamheten.”

Lantmännen valde Icertis tack vare plattformens användarvänlighet, erfarenheten av att hantera storskaliga uppdrag, och förmågan att möta såväl dagens som morgondagens behov hos organisationen. Plattformen ger Lantmännen en enhetlig och samlad bild av samtliga avtal i de fler än 20 länder där organisationen verkar. Genom att erbjuda snabb tillgång till viktig information hjälper ICM-plattformen Lantmännen-kooperativet att hålla kontinuerlig uppsikt över hållbarhetsmål, kvalitetskontroll, varumärkeslöftesuppfyllelse och andra nyckeltal.

”Vi är väldigt glada över att samarbeta med ett av norra Europas ledande företag inom lantbrukssektorn. När konkurrensen på den globala matmarknaden skärps är överblicken över verksamhetens samtliga avtal en nödvändig komponent för att Lantmännen ska kunna uppnå sina mål att få lantbruket att växa och frodas”, säger Samir Bodas, CEO och medgrundare av Icertis.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00