Ledande innovatörer föreläser på Sigmas inspirationsdag i Malmö
Hem ITKONSULTFÖRETAGSIGMA Ledande innovatörer föreläser på Sigmas inspirationsdag i Malmö

Ledande innovatörer föreläser på Sigmas inspirationsdag i Malmö

Publicerat av: Redaktionen

Sigma bjuder på ett unikt tillfälle att få inblick i IKEAs digitala förändringsresa.

Ledande innovatörer föreläser på Sigmas inspirationsdag i Malmö 1

Keynote speakers på Sigmas Inspirationsdag i Malmö, från vänster: Mikael Ydholm och Wing Tang från IKEA samt Niklas Huss från Länsförsäkringar.

På Inspirationsdagen i Malmö kommer Mikael Ydholm, Communication & Innovation Strategist och Wing Tang, Digital Innovation Leader, att för första gången i Sverige föreläsa tillsammans om den digitala resa som IKEA gjort. Det blir ett exklusivt tillfälle att få ta del av exempel på digitala aktiviteter som skapar massivt engagemang och verkligen förändrar såväl samhället som människors tankar och beteenden.

Ytterligare en keynote speaker av rang på inspirationsdagen är Niklas Huss, innovationschef på Länsförsäkringar. I sitt dagliga arbete driver han innovationsarbetet med en mission ”Vi säljer inte försäkringar – vi skapar förutsättningar för ett tryggt och skadefritt liv.”

Niklas Huss är även känd som mannen som fått hela svenska folket att ändra uppfattning om Skatteverket; från byråkratisk myndighet till hjälpsam serviceorganisation.

Ledarskap i digital förändring står alltså i fokus på Sigmas inspirationsdag. Den digitala revolutionen förändrar bransch efter bransch, när nya affärsmodeller och ny teknik vinner mark. Det skapar fantastiska möjligheter för organisationer och företag. Det leder till nya arbetssätt och öppnar upp för ett nytt ledarskap.

– Jag är otroligt glad att vi kan presentera intressanta talare med stor erfarenhet av att leda i digital förändring och att de så generöst delar med sig av sina erfarenheter och beskriver de möjligheter som digitaliseringen skapar, samt de eventuella fallgropar som finns och hur man undviker dem, säger Mattias Englund, regionchef på Sigma IT Consulting i Malmö.

Inspirationsdagen bjuder även på spännande rubriker som Varför allt du vet om AI är fel och
Ta kommandot över dina sälj- och marknadsinsatser.

Sigmas Inspirationsdag i Malmö

25 april kl 14-17, därefter mingel och mat för att fira nyinvigning av Sigmas kontor på Dockplatsen 1 i Malmö.

Läs mer om Sigmas inspirationsdag i Malmö här:  http://www.sigmaitc.se/inspirationsdagen-malmo-180425

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>