LogRhythm rankas som ledande plattformsleverantör inom datasäkerhetsanalys

Datasäkerhetsföretaget LogRhythm fick högsta möjliga poäng i sexton olika utvärderingskategorier när det oberoende undersökningsföretaget Forrester Research rankade återförsäljare i branschen.

LogRhythm rankas som ledande plattformsleverantör inom datasäkerhetsanalys 1
LogRhythms plattform för Threat Lifecycle Management (TLM) ger överblick i realtid och låter företag skydda sina IT-miljöer med en helhetslösning.

I samma rapport (The Forrester Wave: Security Analytics Platforms, Q1 2017) utsågs också LogRhythm till ledande plattformsleverantör.

Bland de kategorier där LogRhythm fick högsta möjliga poäng märks UBA (User Behavior Analytics) och NAV (Integrated Network Analytics and Visibility). I studien utvärderades 11 återförsäljare med hjälp av 36 kriterier, bland annat aktuellt erbjudande, strategi och marknadsnärvaro.

LogRhythms plattform för Threat Lifecycle Management (TLM) kombinerar nästa generations SIEM-lösningar på ett sätt som ger överblick i realtid och samtidigt låter företag skydda sina IT-miljöer med en helhetslösning.

– Det är stort för oss att bli erkända av Forrester som ledare inom Security Analytics Platforms. Det faktum att vi fått högsta möjliga poäng i 16 av de 36 utvärderingskriterierna tycker jag visar på styrkan i vår TLM-plattform. Genom att minska den genomsnittliga tiden mellan upptäckt och svar på cyberhot är vårt mål att leverera marknadens bästa säkerhetslösningar som hjälper SecOps-team och säkerhetscenter (SOC) runt om i världen. Med hjälp av vår innovationsförmåga och våra kunder kommer vi fortsätta driva utvecklingen av nästa generations SOC, säger Chris Petersen, CTO och en av grundarna av LogRhythm.

Ladda ned hela rapporten här: https://logrhythm.com/forrester-wave-report-security-analytics-2017/.