Hem NYHETER Matylda Lovenvall och Jonas Knape tar plats i Tre Sveriges ledningsgrupp

Matylda Lovenvall och Jonas Knape tar plats i Tre Sveriges ledningsgrupp

Publicerat av: Redaktionen

​Matylda Lovenvall och Jonas Knape har under hösten haft interima chefsbefattningar på Tre.

Matylda Lovenvall och Jonas Knape tar plats i Tre Sveriges ledningsgrupp 3Från den första januari blir båda permanenta i sina roller. Matylda som CCO, chef för Tres företagsaffär, och Jonas som CDO, digital direktör på Tre. Båda kommer att ingå i Tres ledningsgrupp.

– Jag är glad och förväntansfull över att nu ha både Matylda och Jonas ombord. Matylda har en gedigen telekombakgrund och ett bra sinne för affären. Jonas har stor erfarenhet av både telekom och att driva digitala förändringsresor och blir viktig för Tres fortsatta utveckling och framgång, säger Haval van Drumpt, vd på Tre.

Matylda Lovenvall kommer närmast från en roll som chef för Produkt, Marknad och Lojalitet på Tre Företag, vilket gör att hon kan såväl affären som organisationen och kulturen.

Tre Företag har fått rejäl fart sedan i våras och satsar på att utveckla B2B-affären ytterligare under 2020. Matylda har lång erfarenhet från telekombranschen med flera operatörer som tidigare arbetsgivare.

– Det känns roligt att få möjlighet att utveckla vår affär ytterligare. Vi är inne i en härlig tillväxtfas just nu. Det ska vi hålla i och utveckla under kommande år, säger Matylda Lovenvall, chef för företagsaffären på Tre.

Jonas Knape har genom hela sin karriär arbetat med att driva och genomföra digitala förändringsresor. Han har jobbat på alla de stora operatörerna och har de senaste åren drivit strategi- och managementbyrå med fokus på digitalt.

– Tre är ett väldigt hungrigt bolag med en genuint varm kultur och ovanligt många härliga människor. Jag har ett fantastiskt team omkring mig och ser mycket fram emot att tillsammans med dem flytta fram positionerna digitalt och lyfta kundupplevelsen till nya nivåer, säger Jonas Knape, digital direktör på Tre.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00