Hem LeverantörNutanix NetNordic tar emot utmärkelsen Nutanix Partner of the Year

NetNordic tar emot utmärkelsen Nutanix Partner of the Year

Publicerat av: Redaktionen

NetNordic Sweden AB har utsetts till ”Nutanix Partner of the Year 2019” under Nutanix Partner Xchange för region ”North-Eastern Europé & Russia CIS”.

NetNordic tar emot utmärkelsen Nutanix Partner of the Year 3

Johan Tungström, ansvarig Smarta Datacenter, NetNordic Sweden AB

NetNordic har haft en stark organisk tillväxt de senaste åren och är idag en ledande nordisk systemintegratör inom bl a Smarta Datacenter – skalbara molnlösningar som levererar mer funktion till lägre pris.

NetNordic datacenterlösningar bygger på den senaste tekniken från marknadsledande partners. Genomgående är att lösningens smarthet ligger i mjukvaran som genom virtualisering innebär snabbare leverans av IT-tjänster, ökad drifteffektivitetet och säkerhet för företag.

”Vi är stolta över att ha erhållit utmärkelsen.Det visar att vårt sätt att driva innovation och det arbete vi gör tillsammans med våra kunder skapar konkret nytta. Att vi har blivit utvalda är också en bekräftelse på våra duktiga medarbetares engagemang och expertis”, säger Fredrik Rosman, VD, NetNordic Sweden. ”Det är även med stolthet att se att NetNordic´s senaste förvärv, Konehoune i Finland, har tilldelats pris från Nutanix. Tillsammans har vi nu en stark position på den nordiska marknaden inom Smarta Datacenter”, fortsätter Fredrik Rosman”.

Motivering till utmärkelsen – Nutanix Partner of the Year: ”Under 2019 fortsatte NetNordic att framgångsrikt hjälpa många nya kunder att inse det verkliga värdet av Nutanix och Enterprise Cloud. Genom NetNordic’s erbjudande ”Smarta Datacenter” har NetNordic erhållit en innovativ och konkurrensmässig fördel på den svenska marknaden. Den gemensamma framgången och den höga aktivitetsnivån i Sverige har byggt en solid grund för att stödja en fortsatt expansion av Smarta Datacenter -vilket även inkluderar verksamheten i de andra nordiska länderna.”

”NetNordic har under många år utmärkt sig som en högst kompetent partner till Nutanix. NetNordic har med sin djupa kunskap och tydliga fokus skapar värde och konkurrenskraft för sina kunder. Efter ett fantastiskt fint samarbete under innevarande år är vi mycket glada att tilldela NetNordic utmärkelsen som Partner of the Year 2019. Vi ser med stor tillförsikt fram emot att vidareutveckla vårt partnerskap under kommande verksamhetsår”, säger Mats Ericson, Sverigechef på Nutanix.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>