Red Hat och Nutanix samarbetar för att leverera öppna hybridlösningar för multicloud
Hem LeverantörNutanix Red Hat och Nutanix samarbetar för att leverera öppna hybridlösningar för multicloud

Red Hat och Nutanix samarbetar för att leverera öppna hybridlösningar för multicloud

Publicerat av: Redaktionen

Samarbetet gör det enklare för kunder att bygga, skala och hantera containeriserade och virtualiserade molnbaserade applikationer

Red Hat, världens ledande leverantör av open source-lösningar och Nutanix (NASDAQ: NTNX), ett ledande företag inom inom hybrid multicloud-teknik, tillkännagav idag ett strategiskt partnerskap som möjliggör en kraftfull lösning för att bygga, skala och hantera molnbaserade applikationer på plats och i hybridmoln.

Red Hat och Nutanix samarbetar för att leverera öppna hybridlösningar för multicloud

Rajiv Ramaswami, vd och koncernchef på Nutanix.

”Partnerskapet förenar Red Hats branschledande molnlösningar med den enkelheten, flexibiliteten och kraft som finns i Nutanix molnplattform. Tillsammans ger våra lösningar kunderna en fullstacksplattform för att bygga, skala och hantera containeriserade och virtualiserade molnbaserade nativa applikationer i en hybrid multicloud-miljö, säger Rajiv Ramaswami, vd och koncernchef på Nutanix.

Samarbetet innefattar:

l  Red Hat OpenShift är förstahandsval för fullstack Kubernetes för företag på Nutanix molnplattform. Kunder som vill köra Red Hat Enterprise Linux och Red Hat OpenShift på hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) kommer att kunna använda en branschledande molnplattform från Nutanix, som inkluderar både Nutanix AOS och AHV.

l  Nutanix Cloud Platform är nu förstahandsval för HCI för Red Hat Enterprise Linux och Red Hat OpenShift. Detta gör det möjligt för kunder att driftsätta virtualiserade och containeriserade arbetsbelastningar på en hyperkonvergerad infrastruktur, som bygger på de kombinerade fördelarna med Red Hats öppna hybridmolnteknik och Nutanix hyperkonvergerade erbjudanden.

l  Nutanix AHV är nu en Red Hat-certifierad hypervisor vilket ger fullt stöd för Red Hat Enterprise Linux och OpenShift på Nutanix molnplattofrm. Certifieringen av Nutanix inbyggda hypervisor, AHV, för Red Hat Enterprise Linux och OpenShift erbjuder kunder en förenklad fullstackslösning för deras containeriserade och virtualiserade molnbaserade applikationer. Certifieringen ger Red Hat-kunder ytterligare valmöjligheter när det gäller hypervisor-implementering, särskilt när många organisationer undersöker innovativa, moderna virtualiseringstekniker.

l  Smidigare support ger snabbare lösningstider för gemensamma kunder. Kunderna kan kontakta vilket företag som helst med supportfrågor. De två företagen samarbetar för att leverera en förstklassig supportupplevelse för interoperabiliteten hos de certifierade produkterna.

”Vår vision är att tillhandahålla öppna hybridmoln där kunderna har valmöjligheter och flexibilitet. Vårt partnerskap med Nutanix ger ett ledande hyperkonvergerat erbjudande till det öppna hybridmolnet, vilket ger våra gemensamma kunder större valmöjligheter när det gäller driftsättning av sin containeriserade arbetsbelastning och backas upp av gemensam support,” säger Paul Cormier, VD och koncernchef, Red Hat.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>