BenQ:s nya generation PhotoVue-bildskärmar tar jakten på helt perfekta färger till en ny nivå
Hem Produkt Nyheter BenQ:s nya generation PhotoVue-bildskärmar tar jakten på helt perfekta färger till ny nivå

BenQ:s nya generation PhotoVue-bildskärmar tar jakten på helt perfekta färger till ny nivå

Publicerat av: Redaktionen

SW272U och SW272Q har AQCOLOR-teknik som ger färgerna större omfång och bättre noggrannhet och enhetlighet.

Ett års gratis Pantone Connect Premium ingår.

BenQ, det internationellt kända varumärket för digitala livsstilsenheter och professionell skärmteknik, har lanserat den senaste generationen PhotoVue-monitorer: SW272U och SW272Q. Tack vare exklusiv Fine-Coating-panelteknik och certifierad färgkvalitet ger dessa 27-tums 4K- och 2K-monitorer den perfekta prestanda som fotografer och videoredigerare har anförtrott BenQ PhotoVue-monitorer i många år.

”Vår strävan efter perfektion tar aldrig slut och med den nya generationen BenQ PhotoVue-monitorer, SW272U och SW272Q, är vi fast beslutna att ge fotografer och färgexperter spektakulära användarupplevelser som överträffar industristandarderna”, säger Conway Lee, VD för BenQ Corporation. PhotoVue-monitorerna använder BenQ:s egenutvecklade AQCOLOR-teknik som ger individuellt fabrikskalibrerad färgkvalitet och förbättras ytterligare av den nya Fine-Coating-panelen som är certifierad av TÜV Rheinland för sin reflektionsfria bild, vilket ger en pappersliknande skärmeffekt.

I kombination med BenQ:s Paper Color Sync-programvara täcker panelen 99 % av färgskalorna Adobe RGB, DCI-P3 och Display P3 med en färgnoggrannhet på ΔE ≤ 1,5, vilket ger en branschledande plattform för exakt fotoredigering och tillförlitlig återgivning av utskrifter.

BenQ:s nya generation PhotoVue-bildskärmar tar jakten på helt perfekta färger till en ny nivåDe nya skärmarna har tredje generationens BenQ-teknik för enhetlighet och färgkonsekvens. Med hjälp av högprecisionsutrustning justeras hundratals delområden på skärmen vilket garanterar att färgerna är exakta över hela skärmytan och att färgmatchningen mellan flera monitorer är perfekt.

PhotoVue SW272U och SW272Q är certifierade av Pantone Validated, Pantone SkinTone och CalMan Verified för sin färgåtergivning och kalibrering.

Hårdvarukalibreringen underlättas av Palette Master Ultimate, BenQ:s kraftfulla och intuitiva programvara för färghantering. Skärmarna har också fullt stöd för Calman, Colorspace och andra tredjepartslösningar för kalibrering av foto och video.

Den nya generationens PhotoVue-modeller har en avtagbar skugghuvsbrygga, som gör det möjligt att använda dem som fristående skärmar eller i uppsättningar med flera skärmar med huva. De har också en estetisk och funktionell design, inklusive en konstläderkudde vid foten för säker placering av digitalkameror, kalibratorer och andra enheter. Dessutom har monitorerna USB-C-anslutning och 90 watts strömförsörjning.

BenQ:s partnerskap med Pantone är ett bevis på deras engagemang för färgkritiska marknader. Pantone-systemet används för sin tillförlitlighet av en global gemenskap av färgspecialister. Till de nya PhotoVue-skärmarna ingår ett års gratis abonnemang på Pantone Connect Premium, vilket gör det möjligt för fotografer, videoredigerare och designer att dela exakta färgpaletter och samarbeta med teammedlemmar, kunder, marknadsförare och tryckerier via molnet från en mobil-app.

SW272U och SW272Q har AQCOLOR-teknik som ger färgerna större omfång och bättre noggrannhet och enhetlighet. Ett års gratis Pantone Connect Premium ingår.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00