Hem NYHETER nLogic moderniserar LKABs datacenter

nLogic moderniserar LKABs datacenter

Publicerat av: Redaktionen

nLogic har fått det prestigefyllda uppdraget att bygga LKABs nya datacenternätverk i Kiruna.

nLogic moderniserar LKABs datacenter 2

Marcus Wahlberg, vd på nLogic Sweden AB

Avtalet omfattar design, implementering, automatisering och support. Avtalet baseras på fem år. Kontraktsvärdet vill nLogic inte gå ut med. Målet är ett effektivt datacenter som säkerställer koncernens utveckling inom digital transformation. Datacentret baserar sig på utrustning från Juniper Networks och Infinera.

– ”Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet av LKAB att bygga deras datacenter i Kiruna, säger Marcus Wahlberg, vd på nLogic Sweden AB. Avtalet med LKAB visar på styrkan i vårt erbjudande till stora industriella koncerner”.

LKAB nya datacenternätverk baseras på modern EVPN-VXLAN teknik med utrustning från Juniper Networks och DCI- kopplingar från Infinera.

nLogic, Sveriges nya systemintegratör och uppstickare, har på kort tid gjort avtryck på den Svenska marknaden genom att vinna flera prestigefyllda affärer, där den genuina kunskapen inom nätverk, optiska nätverk och säkerhet varit avgörande.

.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00