Hem Nyheter nLogic öppnar bolag i Sverige

nLogic öppnar bolag i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

nLogic är en ny svensk systemintegratör med fokus på nätverk, datacenter och säkerhetslösningar.

Marcus Wahlberg, VD nLogic Sweden AB

Marcus Wahlberg, VD nLogic Sweden AB

nLogics framgångsfaktor är sin annorlunda marknadsstrategi – att erbjuda enbart seniora spjutspetskonsulter med mångårig erfarenhet av stora datanätverk från kritiska verksamheter. Genom att bygga bolaget på spjutspetskunskap med fokus och erfarenhet på lösningar från de två leverantörerna kan nLogic erbjuda en ny nivå specialistkonsulter. Detta är anledningen till att kunderna väljer nLogic och varför några av de mest krävande företagen och myndigheter väljer nLogic. Den upparbetade spetskompetensen hos partners i branschen har urholkats genom uppköp och konsolidering av bolag, eftersom kortsiktig ekonomisk vinst från investerare varit huvudfokus. Svårigheter har uppstått att behålla fokus och långsiktiga kundrelationer. nLogic är 100 % personalägt och ägs av moderbolaget i Norge, samt grundarna i Sverige. Bolaget startade 2020 i Stockholm och kunderna återfinns inom stora företag och myndigheter, däribland säkerhetsbolag blåljusmyndigheter och operatörer.

Erbjudande

nLogic är verksam inom följande affärsområden:

  • Datacenter – effektiva lösningar för datacenternätverk från Juniper Networks
  • Nätverk – effektiva nätverkslösningar för leverans av röst, video, trådlös åtkomst, molnbaserade och virtualiserade tjänster.
  • Carrier Networks – kompletta lösningar för bredbandsleverantörer Bredbandsarkitektur med fokus på infrastruktur core, metro (distribution/aggregering) åtkomst och CPE, baserat på Infinera och Juniper Networks teknologier.
  • Säkerhet – säkerhetslösningar och nätverkssäkerhet till operatörer, datacenterkunder.

Leverantörer

  • Juniper Networks är global tillverkare av högpresterande nätverk- och cybersäkerhetslösningar, med fokus på automatisering, skalbarhet och öppna standarder. Många av världens största och mest komplexa datacenter och kritiska nätverk bygger på Junipers teknologier. nLogic är Elite Partner, vilket är den högsta nivån.
  • Infinera är global leverantör av nätverkslösningar som möjliggör ökad prestanda i optiska nätverk, accelererade serviceinnovationer samt automatiserad nätverksdrift. nLogic är Gold Partner och besitter den bredaste kompetensen i Norden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>