Hem NYHETER Nya coola Huawei P smart 2021 gör entré

Nya coola Huawei P smart 2021 gör entré

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar nu sin senaste version i den populära P smart-serien – Huawei P smart 2021.

Nya coola Huawei P smart 2021 gör entré 3Mobilen har skön design, är härligt modern och innehåller en mängd spännande och kraftfulla innovationer. Kombinationen ger en av de mest prisvärda smarta mobilerna på marknaden. Nu kommer den till Sverige och finns i butiker från och med 19 oktober.

Huawei P smart 2021 är utrustad med en 6,67-tums Full HD display, med en upplösning på 2400×1080, som ger en gränslös skärmupplevelse. Kvaliteten i den nya mobilen är i sann flaggskeppsanda och såväl kamera som batterikapacitet ska tillfredsställa en användare med höga krav.

Huvudkameran i P smart 2021 är på 48 megapixel, har en 1/2-tums sensor, är utrustad med AI-teknik, som ger användaren möjlighet att ta högupplösta bilder med väldigt hög kvalitet. Den nya mobilens nattläge gör det också möjligt att ta bra bilder i miljöer med dålig belysning och att kunna ta högkvalitativa bilder även på natten. Huawei P smart 2021 är dessutom utrustad med TÜV Rheinland Low Blue Light certifierade Eye Comfort-läge. Det filtrerar effektivt högenergiblått-ljus och justerar ljusstyrkan för att minska användarens ögontrötthet under längre användning.

Huawei P smart 2021 har en 8 megapixels selfie-kamera med en AI-utrustad skönhetsfunktion och en 120 graders ultra-vidvinkel-funktion. Vidvinkeln gör det klart mycket bättre att ta selfie-gruppbilder eller magiska landskapsbilder.

Huawei P smart 2021 har ett internt minne på 128 GB men kan utökas till 512 GB med ett externt minneskort. Mobilen drivs av ett Octa-core chippset och körs med den senaste versionen av EMUI – EMUI 10.1. Den nya mobilen kommer med AppGallery förinstallerat, Huaweis egna appbutik, och har 18 olika kategorier av appar som täcker i princip alla olika typer av behov – från underhållning till utbildning och professionella appar.

Bland de svenska apparna märks BankID, Swish, Freja eID, Kahoot, Fodora, Sleepcycle, KRY, Hitta.se, Biluppgifter, Telldus Live! mobile, TV-matchen, Storytel, Nextory och Truecaller. Utöver detta finns också en hel del weblänkar till svenska medier och andra användbara tjänster tillgängliga.  Som komplement finns även Huaweis Petal Search där användaren kan söka efter appar och se vart de finns för nedladdning. På den svenska marknaden är dessutom många företags webbsidor anpassade för mobiler och kan användas via browsern.

Pris och tillgänglighet

Huawei P smart 2021 kommer att finnas tillgänglig på den svenska marknaden från och med 19 oktober, i färgerna Blush Gold, Midnight Black och Crush Green, till ett rekommenderat cirkapris från 2 490 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00