Nya Göteborgskunderna LejaTouring och GHP Neuro Center väljer molnbaserad IT hos TeleComputing
Hem Nyheter Nya Göteborgskunderna LejaTouring och GHP Neuro Center väljer molnbaserad IT hos TeleComputing

Nya Göteborgskunderna LejaTouring och GHP Neuro Center väljer molnbaserad IT hos TeleComputing

Publicerat av: Redaktionen

TeleComputing tecknar drift- och supportavtal med LejaTouring AB och GHP Neuro Center som båda väljer helt molnbaserade lösningar.

Nya Göteborgskunderna LejaTouring och GHP Neuro Center väljer molnbaserad IT hos TeleComputing 3Det innebär en övergång från traditionell IT-drift till Microsoft baserade molntjänster som bland annat Enterprise Mobility +  Security och Office 365. LejaTouring kommer även få sina verksamhetskritiska applikationer molnbaserade i Microsoft Azure.

Båda företagen hade ett behov av att säkra verksamhetens information och öka användarvänligheten för sina medarbetare samtidigt som man sökte moderna och mobilt anpassade IT-lösningar.

– Vi kände till TeleComputing sedan tidigare som en erfaren och kunnig leverantör av IT-tjänster till vårdbranschen.  Med TeleComputings Hybrid Cloud koncept får vi tillgång till en säker IT-miljö som är skräddarsydd efter just våra behov, säger Michael Catic, utvecklingskoordinator på GHP Neuro Center.

– TeleComputing kommer modernisera vår befintliga driftplattform och erbjuda mobila IT-lösningar formade efter vår verksamhet och våra användare. Det känns positivt och vi ser fram emot att inleda vårt samarbete, säger Johan Jaktlund, vd på LejaTouring AB.

Nya Göteborgskunderna LejaTouring och GHP Neuro Center väljer molnbaserad IT hos TeleComputing 4LejaTouring är ett familjeföretag och en helhetsleverantör inom bussresor med säte i Mölndal utanför Göteborg. GHP Neuro Center i Göteborg tillhör den svenska, men internationellt verksamma sjukvårdskoncernen GHP och är specialister på olika typer av nervsjukdomar.

– Vi är glada att både LejaTouring och GHP Neuro Center valt att bli all-cloud-kunder hos oss. Det visar återigen att vi kan erbjuda våra kunder både säkra och kundanpassade molnlösningar som hjälper företag modernisera sin infrastruktur, säger Johan Magnusson, tf vd TeleComputing.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>