Cisco presenterar stor uppgradering av HyperFlex-plattformen
Hem Produkt Nyheter Cisco presenterar stor uppgradering av HyperFlex-plattformen

Cisco presenterar stor uppgradering av HyperFlex-plattformen

Publicerat av: Redaktionen

Cisco presenterar HyperFlex 3.0, en uppgradering av företagets hyperkonvergerade lösning för datacenter som nu bland annat får stöd för Microsoft Hyper-V, utsträckta kluster och containrar.

Cisco presenterar stor uppgradering av HyperFlex-plattformen 2Uppgraderingen innebär ökad enkelhet och bättre prestanda för alla applikationer, oavsett vilken molnlösning som används och oavsett vilken skala det handlar om.

– Ett viktigt steg i resan mot multi-cloud är att modernisera den egna infrastrukturen. Cisco HyperFlex är plattformen som låter våra kunder hantera alla applikationer lika enkelt oavsett om det handlar om tunga, traditionella affärssystem eller nya molnbaserade applikationer. säger Greger Jerlehagen, ansvarig för datacenter på Cisco AB.

Cisco HyperFlex 3.0 är en uppgradering av Ciscos hyperkonvergerade system där en av nyheterna är stöd för Microsoft Hyper-V. Sedan tidigare finns det stöd för VMWare´s ESXi hypervisor, genom att nu addera stöd för Microsoft Hypervisor-V får kunderna fler valmöjligheter.

Bland de andra nyheterna i HyperFlex 3.0 finns stöd för utsträckta kluster och containrar. Med utsträckta kluster kan virtuella servrar verka som samma del av ett kluster trots olika geografiska positioner. En förändring som innebär ökad tillgänglighet och förbättrad möjlighet att skydda data. Stödet för containrar ger kunderna möjlighet att utveckla och distribuera molnbaserade applikationer via HyperFlex.

Hyperkonvergerade system är förenklat en teknik där man samlar alla resurser i datacentret (servrar, nätverk, lagring) och hanterar det som en helhetslösning. Detta förenklar hanteringen av datacenter, installationer och felsökningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>