Office Management förvärvar IT-bolaget Bluecom
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Office Management ingår avtal om att förvärva IT-bolaget Bluecom

Office Management ingår avtal om att förvärva IT-bolaget Bluecom

Publicerat av: Redaktionen

Office Management, helhetsleverantör inom IT och kontorslösningar, ingår avtal om att förvärva Bluecom AB.

Förvärvet stärker Office Managements position och erbjudande och är en viktig del i strategin att fortsätta växa och vara en heltäckande leverantör inom IT.

Bluecom är drift- och nätverksspecialister och erbjuder tjänster för att optimera och bygga effektiva nätverkslösningar.

Office Management förvärvar IT-bolaget Bluecom

Peter Uddfors, VD Office Management och Robert Sjöholm, VD Bluecom

Den egenutvecklade produkten Bluecom Enterprise Portal gör det möjligt att enklare administrera och skapa beslutsstöd, tex för butiker och arenor. Detta genom att använda sitt nätverk för att samla information och skapa nya affärer, bland annat genom analys av rörelsemönster.

Förvärvet innebär att Office Management kan fortsätta att bygga framtidens arbetsplats och stärka sitt erbjudande med hjälp av Bluecoms tjänster.

”Jag är glad att välkomna Bluecoms kunniga medarbetare till Office Management. Jag har imponerats av deras verksamhet och deras utmärkta kundrelationer. Med detta förvärv fortsätter vi vår tydliga utveckling inom affärskritiska funktioner och säkra molnlösningar”, kommenterar Peter Uddfors, VD och koncernchef på Office Management.

”Med Bluecom förstärker vi vår kompentens ytterligare inom nätverk. Tillsammans kommer vi att kunna ta nästa kliv inom våra erbjudanden och stärka vår roll som strategisk rådgivare i kundernas digitala transformation”, säger Daniel Thunberg, VD, Xite, en del av Office Management.

”Bluecom har en stark position som specialister inom Nätverk. Som en del av Office Management kan vi jobba med våra nätverkskoncept mot fler och större kunder. Vi kommer även att kunna bredda och standardisera vår teknik, så att fler företag får möjlighet att använda våra tjänster”, säger Robert Sjöholm, VD på Bluecom.

Avtalet tecknades och slutfördes den 15 juli 2022, då Bluecom blir en del av Office Managements affärsområde IT. Verksamheten kommer att fortsätta att ledas av Robert Sjöholm.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00