En energi- och glädjespridare med stor kompetens och många års erfarenhet förstärker IT-Total Consulting Services
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIT-TOTAL En energi- och glädjespridare med stor kompetens och många års erfarenhet förstärker nu IT-Total Consulting Services

En energi- och glädjespridare med stor kompetens och många års erfarenhet förstärker nu IT-Total Consulting Services

Publicerat av: Redaktionen

Vi välkomnar Alexander Mahmuzic som kommer att arbeta som Infrastructure Consultant på IT-Total.

Alexander har flera års erfarenhet inom bland annat nätverk, säkerhet och infrastruktur och kommer att vara en viktig del av vår leverans i världsklass åt våra kunder.

Här följer en intervju med Alexander, där han berättar om sig själv och vad som lockade honom till att välja IT-Total som ny arbetsgivare.

Berätta om vad du har gjort tidigare?

En energi- och glädjespridare med stor kompetens och många års erfarenhet förstärker IT-Total Consulting Services”Jag har under de senaste 10 åren arbetat med Nätverk, brandväggar och infrastruktur.
Min senaste roll var Senior Nätverk- och Säkerhets Specialist där vi tillhandahöll IT-tjänster och infrastruktur för kunder – en tjänsteleverantör. Jag har även varit Service Operation Manager för Firewall Management vilket innebar att jag ansvarade för tjänsten Palo Alto brandväggarna i hela Norden och var den som drev på utvecklingen och strukturen.

Utöver detta har jag jobbat mycket med bland annat Palo Alto, Cisco, CheckPoint, Juniper, Infoblox, Aerohive och Meru.

Jag har även konsoliderat datahallar, byggt- och designat wifi, byggt nya och migrerat brandväggskluster och designat nät. Listan kan göras lång, jag inser att jag under min karriär hunnit med massor!

På fritiden älskar jag att träna, åka skidor, dyka och resa. Har alltid älskat adrenalin så hoppas på att få köpa in en ny MC snart men också hoppa fallskärm igen. Annars har jag alltid följt Hammarby sen jag var liten och brukar gå på matcherna och träffa vänner”.

Vad tror du att du kommer kunna bidra med hos IT-Total och vad ser du fram emot i din nya roll hos oss?

“Det jag kommer att tillföra i gruppen är att vara en driven, erfaren och hungrig konsult som både vill leverera och utvecklas. Jag är inte rädd för att ta mig an svåra utmaningar och jag gillar att röra mig utanför min komfort zon”.

Vad var det som lockade dig att välja IT-Total som ny arbetsgivare?

“IT-Total verkar vara ett superhärligt gäng som tar väl hand om sina anställda och jag har bara hört gott om dom. Jag har hittills blivit väldigt proffsigt och varmt välkommen till IT-Total och är supertaggad på vad framtiden har att erbjuda”.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00