PANASONIC SKAPAR NYTT FÖRETAG MED FLEXIBELT UTBUD AV PROFESSIONELLA PRODUKTER OCH INTEGRERADE LÖSNINGAR
Hem Nyheter Panasonic skapar nytt företag med flexibelt utbud av professionella produkter och integrerade lösningar

Panasonic skapar nytt företag med flexibelt utbud av professionella produkter och integrerade lösningar

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic Connect Europe kombinerar produkter och lösningar med affärsmöjligheter för processinnovation i frontlinjen.

Panasonic meddelade idag grundandet av en ny lösningsfokuserad organisation, Panasonic Connect Europe GmbH, för att möta den europeiska marknadens föränderliga teknikbehov.

Panasonic Connect Europe kommer att erbjuda en mångsidig bredd av tekniklösningar för B2B-marknaden, tillsammans med en förbättrad tjänstekapacitet, för att hjälpa sina kunder att upprätthålla ett verksamhetskritisk arbete för organisationer i omvandling av sin affärsverksamhet.

Den nya organisationen sammanför Panasonics breda & högvalitativa produktportfölj inom B2B – allt från tillverkningsmaskiner och mjukvara till robusta mobila datorlösningar med sin broadcast och visuellla mediaportfölj – förbättrad konsultation, systemintegration, projektledning och mjukvaruutveckling i en ledande position i branschen för tekniska lösningar.

PANASONIC SKAPAR NYTT FÖRETAG MED FLEXIBELT UTBUD AV PROFESSIONELLA PRODUKTER OCH INTEGRERADE LÖSNINGAR

Hiroyuki Nishiuma, nuvarande VD för Panasonic System Communications Company Europe

”Panasonic Connect Europe bildar en ny och flexibel organisation som snabbt kan svara på marknadens krav inom de olika branscherna för tillverkning, logistik, detaljhandel, underhållning, utbildning och offentlig sektor”, säger Hiroyuki Nishiuma, nuvarande VD för Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU), som blir verkställande direktör för det nya Panasonic Connect Europe. ”Vi ser fram emot att kombinera vår produktexpertis med förbättrad lösningsförmåga att hjälpa företag att omvandla sin verksamhet för framtiden.”

En viktig integrerad del av det nya företaget kommer att vara dedikerat för processinnovation – kallad ”Gemba Process Innovation” – som bygger på Panasonics omfattande affärs-, teknik- och lösningserfarenheter och är ett omvälvande tillvägagångssätt för att radikalt granska, omforma och återuppfinna verksamheter. Den använder innovativ teknik för att ta fram nya arbetssätt för ökad effektivitet och förbättrad kundnöjdhet.

Gemba Process Innovation-teamet kommer att kunna ge råd och leverera lösningar för smart avkänning och robotteknik, förbättrad visualiseringen av driften genom att använda digitaliserad data, leverera operativ optimering och processautomatisering och möjliggöra total optimering av hela leveranskedjan.

Panasonic Connect Europe kommer även att stödjas av sitt europeiska service- och supportcenter. Den nya verksamheten kommer också att utnyttja expertisen av:

Zetes, en helägd Panasonic-verksamhet, som utvecklar och marknadsför programvara och lösningar till leveranskedjor för ökad smidighet, synlighet och spårbarhet i anslutna supply chains; och Blue Yonder, som Panasonic nyligen meddelade att de kommer att förvärva, världsledande inom digitala leveranskedjor och handel inom omni-channel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>