Hem Nyheter Poly lanserar nytt kraftfullt partnerprogram

Poly lanserar nytt kraftfullt partnerprogram

Publicerat av: Redaktionen

Poly lanserar idag ett nytt och nydanande partnerprogram som bygger på de bästa delarna från Polycoms och Plantronics prisbelönta partnerprogram.

Poly lanserar nytt kraftfullt partnerprogram 3Det nya partnerprogrammet innehåller en omfattande och enkel modell som finns tillgänglig för partners på alla nivåer.

Nu lanserar Poly sitt nya innovativa partnerprogram som är omarbetat från grunden men med allt det bästa från Polycoms och Plantronics partnerprogram. Det globala partnerprogrammet har en ny gemensam portal som i realtid ger enkel åtkomst till alla resurser, utbildningar, verktyg och innehåll som partner behöver för att lyckas med att få ut produkterna på marknaden.

– För att uppmuntra deltagande från ett brett spektrum av partners och göra det mer fördelaktigt att samarbeta med Poly har vi gjort om vårt program från grunden. Våra partners säger enhälligt att deras framgång hänger på förmågan att differentiera sig på marknaden baserat på anseende, leveranskapacitet på tjänster och kompletterande Vårt mål är att hjälpa alla partners att framgångsrikt sticka ut på marknaden, säger Nick Tidd, global kanalsäljchef på Poly.

Poly vill vara det självklara tjänstevalet där samarbetsverktyg i molnet möter människor och har den bredd av smarta enheter och tjänster som hjälper partners att få full affärsmässig utväxling av de många olika sätten människor kommunicerar och samarbetar idag. Det nya programmet, som samlar mer än 15 000 partners runt om i världen från Plantronics och Polycom, är utformat så att partner oavsett storleks lättare ska kunna leverera de mest slagkraftiga och anpassade lösningarna till sina kunder.

För att bidra till innovation och ömsesidig tillväxt skiftar Poly från att basera sina partnernivåer på intäkter till en tydligare tonvikt på engagemang. Belöningsmodellen är uppbyggd kring tre kategorier: förmågor, engagemang och insatser. Kategorierna säkerhetsställer en djup kunskap baserat på utbildning och prestation, ett visat fokus och investering i Poly samt insatser som sträcker sig utöver enbart intäkter och ger möjlighet till bonusar för partners.

Polys nya partnerprogram innehåller också en ny partnerportal som lanseras den 10 april och ersätter Polycom Partner Connect och Plantronics Plantro.net. Portalen erbjuder ett interaktivt och samarbetsorienterat verktyg för att enkelt kunna koppla ihop partners med Poly och stötta teknisk expertis, försäljning, marknadsföring och kontinuerligt lärande i realtid.

Polys partnerportal kommer också att erbjuda ett omfattande bibliotek med bilder, marknadsföringsmaterial och profilerade mallar så att partners effektivt kan marknadsföra sig mot kunderna.

I programmet finns också Poly University som erbjuder en komplett serie av läroplaner efter specialområde för att hjälpa partners att uppfylla krav på certifiering och specialiseringskrav, tillsammans med tillvalsutbildningar. Ett gediget certifieringsprogram ger individuella sälj- och förköpsutbildningar inom olika produkt- och tjänstekategorier.

Det finns även andra försäljningsverktyg som kundberättelser, videor, kampanjer och ett demo-rabattprogram för att hjälpa partners att driva affärer.

  • Polys nya partnerprogram erbjuder nya verktyg, affärsmöjligheter och ett uppfriskande affärsmindset för Polycoms och Plantronics partners, säger Ira M. Weinstein, grundare och vd för analytikerföretaget Recon Research, och tillägger:
  • Många leverantörers kanalprogram fokuserar enbart på intäkter, vilket naturligtvis gynnar stora aktörer mer än små. Det nya programmet jämnar ut spelplanen genom att belöna partners för investeringar de gör i sitt samarbete med Poly, och inte bara basera det på antal enheter de säljer. Polys nya partnerportal och tillhörande supportverktyg kommer hjälpa partners att hålla sig uppdaterade och kunna särskilja sig på denna snabba marknad.

Registrering för Polys partnerprogram och portal

Alla Polycoms och Plantronics partners kommer att få tillgång till Polys partnerportal den 10 april 2020. Portalen kommer finnas tillgänglig i Nordamerika, EMEA och APAC. Andra intresserade partners kan registrera sig för att bli en Poly-partner här

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00