Hem Nyheter Proact vinner partnerpris från Dell Technologies

Proact vinner partnerpris från Dell Technologies

Publicerat av: Redaktionen

Proact har tilldelats Dell Technologies Channel Services Delivery Excellence Award för 2020.

Proact vinner partnerpris från Dell Technologies 3Som partner till Dell Technologies får Proact priset för sin leveransförmåga och tekniska kompetens, tillsammans med ett starkt engagemang för såväl kunderna som för Dell Technologies.

Proact har sedan länge varit aktiv som Titanium-partner till Dell Technologies, med högsta kompetens inom server och lagring på den europeiska marknaden.

– Vi är givetvis väldigt stolta över utmärkelsen från Dell Technologies och ser detta som ett kvitto på vårt framgångsrika samarbete. Nu ser vi fram emot nästa fas i vårt långsiktiga partnerskap och gör oss redo att möta kommande utmaningar tillsammans. Målet är som alltid att Proact och Dell Technologies ska skapa mervärde för våra kunder, säger Lena Eskilsson, VD för Proact IT Sweden.

Det goda samarbetet mellan Proact och Dell Technologies utvecklas ständigt. En satsning under det senaste året handlar om hyperkonvergerad infrastruktur. Proact har på detta område kompletterat med nya certifieringar och blev nyligen först i Norden att som partner till Dell Technologies kunna erbjuda kompletta lösningar som bygger på Dells produktfamilj VxRail.

– Proact har visat ett fantastiskt engagemang som partner till oss och till våra gemensamma kunder. Därför känns det självklart att uppmärksamma deras ”delivery excellence” genom detta pris. Proact har en spetskompetens kring datahantering med fokus på datacenter och molntjänster generellt och kring vår teknologi specifikt. För kunderna är det är en mycket uppskattad kombination, säger Jakob Ödman, Senior Channel Manager på Dell Technologies Sweden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>