Hem Nyheter Qlik utökar det strategiska partnerskapet med Databricks med ny SQL Analytics-integration

Qlik utökar det strategiska partnerskapet med Databricks med ny SQL Analytics-integration

Publicerat av: Redaktionen

Qlik utökar sitt strategiska partnerskap med Databricks i och med Qliks integration med den nyligen lanserade SQL Analytics.

Qlik utökar det strategiska partnerskapet med Databricks med ny SQL Analytics-integration 3Partnerskapet inkluderar sedan tidigare en integration med Qliks integrationsplattform. Databricks kunder får nu tillgång till full funktionalitet i Qliks end-to-end-integrations- och analysplattform med Databricks Lakehouse-arkitektur för att öka användandet och värdet av data som finns i deras datasjö.

– Databricks strategiska partnerskap med Qlik hjälper kunderna att maximera värdet på data genom att leverera analys och ML med en modern dataplattform. Med SQL Analytics kan dataanalytiker enkelt distribuera Qliks hela dataintegrations- och analysportfölj tillsammans med Databricks Lakehouse-arkitektur för en optimerad BI-upplevelse på hela deras datasjö, säger Michael Hoff, SVP of Business Development and Partners på Databricks.

Med integrationen av SQL Analytics ger Qlik kunderna en unik möjlighet att både optimera inmatningsprocessen för data i Lakehouse, liksom att utnyttja Qlik Senses moderna analysmetod för att skapa värde genom insikter från data i Databricks. Den nya integrationen gör det också möjligt för Qlik Sense att leverera en kraftfull och förbättrad kundupplevelse för SQL-användare med optimerad datatillgång genom ett välbekant gränssnitt i Databricks. Qlik och Databricks kan nu tillsammans leverera en helautomatisk datasjö-pipeline med styrd, betrodd och i nära realtidsdata som är optimerad för analys.

– I allt högre grad ser vi att kunder letar efter gemensamma lösningar som kan påverka hela data- och analyslivscykeln. När som helst längs kedjan – från åtkomst till inmatning, till transformation och upptäckt av insikter som triggar handling vid tidpunkten för beslut – kan kunder på ett tryggt sätt kombinera Qliks end-to-end-dataintegrations- och analyslösningar med Databricks för att få mer värde från sin data, säger Itamar Ankorion, SVP Tech Alliances på Qlik.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>