Värmland tecknar ramavtal med Rejlers om IT-konsulttjänster
Hem NYHETER Region Värmland tecknar ny ramavtal med Rejlers om IT-konsulttjänster

Region Värmland tecknar ny ramavtal med Rejlers om IT-konsulttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Region Värmland har genomfört en upphandling för ramavtal inom IT och Kommunikation, där Rejlers tog en förstaplacering inom områdena systemutveckling, projektledning, testledning samt kravanalys.

Det nya ramavtalet träder i kraft 1 april 2022 och löper under fyra år.

– Vi är mycket glada över det förnyade förtroendet. Nu breddar vi vårt samarbete och ser fram emot att fortsätta framtidssäkra Region Värmlands verksamhet genom vår spetskompetens inom IT och kommunikation, säger Niklas Siljeblad, Divisionschef Communication & Security på Rejlers.

Värmland tecknar ramavtal med Rejlers om IT-konsulttjänsterRejlers har tecknat ramavtal med Region Värmland avseende konsulttjänster inom IT och Kommunikation. I upphandlingen tog Rejlers hem en första plats inom områdena systemutveckling, projektledning, testledning och kravanalys. Från 1 april 2022 och fyra år framåt kommer Rejlers att stötta med kompetensförsörjning och förstärkning inom IT-området.

Region Värmland har med visionen ”Livskvalitet i världsklass” en tydlig ambition att bidra till en hållbar utveckling i samhället.

Förmågan till förnyelse och innovation är viktiga komponenter för länets framtida konkurrenskraft och kapacitet att kunna möta samhällsutmaningar. Rejlers har gedigen erfarenhet och vägleder kunder i arbetet med att utveckla effektiva, smarta och hållbara lösningar inom det digitala området.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00