Schneider Electric lanserar IT-partnerprogram som accelererar tillväxten och möjliggör nya samarbeten
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric lanserar nu IT-partnerprogram som accelererar tillväxten och möjliggör nya samarbeten

Schneider Electric lanserar nu IT-partnerprogram som accelererar tillväxten och möjliggör nya samarbeten

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric lanserar nu IT-partnerprogrammet mySchneider, som erbjuder en förenklad, innovativ och samarbetsinriktad strategi för partnertillväxt.

Det uppdaterade programmet fokuserar på att möjliggöra nya och flexibla affärsmodeller.

Programmet gör det möjligt för partners att differentiera sin verksamhet genom att bli strategiska rådgivare och marknadsexperter inom flera olika IT-kompetenser.

IT-kanallandskapet är i ständig utveckling. Schneider Electrics uppdaterade IT-partnerprogram bygger på företagets prisbelönta historia inom IT. Genom att möjliggöra för partners att på lång sikt växa och differentiera sina verksamheter så anpassar sig programmet till dagens dynamiska IT-ekosystem. Programmet fokuserar på unika specialiseringar, vilket ger partnerna flexibilitet att certifiera sig i en eller flera av dem baserat på nuvarande kapacitet och framtida ambitioner. Detta differentierar partnerna ytterligare och lyfter fram det verkliga värdet av ett kanalekosystem genom att:

  • Möjliggöra utvecklingen av olika affärsmodeller.
  • Förenkla och öka öppenheten när det gäller krav och fördelar.
  • Att ta till sig nya affärer genom marknadskännedom och konkurrensdifferentiering.
  • Stärka kanalcentrerad praxis.

Schneider Electric lanserar IT-partnerprogram som accelererar tillväxten och möjliggör nya samarbeten– Vårt partnerprogram har fått ett tydligt uppdrag, säger Paul Tyrer, Global IT Channels VP på Schneider Electric. I över tio år har våra partners inom IT-kanalprogrammet tagit del av betydande förmåner, bland annat rabatter, verktyg och innovativa erbjudanden från Schneider Electric och vårt flaggskeppsmärke APC. De partners som deltar i det uppdaterade programmet kommer fortsätta att vara flexibla i dagens föränderliga marknadstrender och samtidigt producera ungefär åtta gånger högre intäkter, fortsätter han.

Specialiseringarna i programmet kommer stegvis att lanseras under de kommande 12–18 månaderna med hjälp av leverantörer av IT-lösningar, datacenterlösningar samt programvaror och tjänster. Den första specialiseringen, IT Solution Provider, är perfekt för IT-leverantörer som är experter på IT-infrastrukturlösningar inom distribuerade IT-miljöer och är tillgänglig redan nu.

Dessa viktiga funktioner erbjuds i specialiseringen IT Solutions Provider:

  • Data Driven Program Dashboard: Den digitala upplevelsen uppdaterats för att stödja nya värdebaserade och datainriktade krav, så att partners nu kan se affärsuppdateringar och data i realtid. Den nya dashboarden ger inte bara nya insikter, utan identifierar också centrala fokusområden som höjer nivån i programmet och ger större kompetens och fördelar.
  • Affärsspecifika verktyg: Certifierade partners får tillgång till de verktyg som behövs i dagens flexibla miljö, inklusive Local Edge Configurator, som har konfigurerat tiotusentals lösningar inom distribuerad IT världen över.
  • Ökad lönsamhet: Leverantörer av IT-lösningar som registrerar affärer får tillgång till unika rabatter som överstiger de som tidigare tillhandahölls genom Schneider Electrics Edge Opportunity Registration (ORP) Program.
  • Dedikerad support och kontotäckning: Kontotäckning för löpande försäljning ger stöd för affärsbyggnadsaktiviteter liksom stöd före och efter försäljning.

– Den snabba digitaliseringen har förändrat hur vi betjänar våra kunder. Mer än någonsin tidigare vänder vi oss nu till våra partners för att utveckla program och plattformar som speglar den digitala omvandlingen, säger Andreas Luckfiel, chef för affärsutveckling på Buyitdirect som har deltagit i det nya programmet. mySchneider IT-partnerprogram är lätt att navigera och har en förenklad struktur som gör det möjligt för oss att vara mer flexibla, relevanta, lönsamma och redo för framtiden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00