VMware lanserar nytt – förenklar drift med centraliserad infrastrukturshantering och snabbar på för utvecklare
Hem VMWARE VMware lanserar nytt – drift med centraliserad infrastrukturshantering och snabbar på för utvecklare

VMware lanserar nytt – drift med centraliserad infrastrukturshantering och snabbar på för utvecklare

Publicerat av: Redaktionen

VMware lanserar VMware vSphere+ och VMware vSAN+ för att hjälpa verksamheter att få fördelarna med molnet till sin befintliga lokala infrastruktur utan avbrott i arbetsbelastningarna.

Nyheten som förhandsvisades under VMworld 2021 under namnet Project Arctic kommer att hjälpa kunderna att förbättra sin lokala infrastruktur genom att tillhandahålla en centraliserad och molnbaserad hantering av infrastruktur, integrerad Kubernetes, tillgång till nya, hybrida molntjänster och en flexibel prenumerationsmodell.

  • VMware vSphere+ och VMware vSAN+ representerar nästa stora utveckling av de grundläggande lösningar som kunderna känner till och litar på, säger Krish Prasad, Senior Vice President och General Manager för VMware Cloud Platform Business och Cloud Infrastructure Business Group, VMware. Oavsett var kunderna befinner sig på sin digitaliseringsresa och hur deras molnstrategi ser ut, kommer vSphere+ och vSAN+ att hjälpa till att påskynda transformationen genom implementering molnets fördelar till deras befintliga on-prem-infrastruktur och arbetsbelastning, tillsammans med förenklad konsumtion via en flexibel prenumerationsmodell.

VMware lanserar nytt – förenklar drift med centraliserad infrastrukturshantering och snabbar på för utvecklareVMware vSphere+ och VMware vSAN+ är en integrerad del av VMware Cloud-strategin för att leverera konsekvent infrastruktur med värdeskapande funktioner. vSphere+ och vSAN+ gör det även möjligt för kunder att lägga till hybrida molntjänster för viktiga användningsområden och affärskritiska applikationer som körs lokalt, inklusive katastrofplanering och skydd mot ransomware. Kunderna kommer att kunna använda nya funktioner, säkerhet och produktuppdateringar i en mycket snabbare takt och på så sätt förenkla sin verksamhet.Verksamheter i alla storlekar kommer att kunna uppnå dessa fördelar utan att behöva göra ändringar i sina befintliga applikationer eller hårdvara.

  • Omvandlingen av on-prem med molntjänster är en framväxande trend som IDC identifierat ett stort intresse för från företag, säger Gary Chen, IDC Research Director, Software Defined Compute. Genom att möjliggöra den allmänt förekommande hypervisorn med molntjänster, kommer användare kunna integrera innovativa funktioner som både levereras och helt och hållet administreras från molnet för att hantera ett brett spektrum av svåra uppgifter såsom effektivitet, katastrofplanering och att skala ut Kubernetes. Framtidsmöjligheterna för leveransmodeller som vSphere+ och vSAN+ är oändliga och kan bli avgörande för företag som vill modernisera befintlig infrastruktur snabbt och med minimal ansträngning.

Några av tjänsternas stora fördelar:

  • Förenklad drift med centraliserad infrastrukturhantering
  • Snabbar på utvecklarnas hastighet med integrerad Kubernetes
  • Skalar upp lokal infrastruktur med sömlösa, hybrida molntjänster
  • Förenklad konsumtionsmodell med en flexibel prenumeration

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00