Senaste versionen av InterSystems IRIS-dataplattform inkluderar nu Embedded Python
Hem Nyheter Senaste versionen av InterSystems IRIS-dataplattform inkluderar nu Embedded Python

Senaste versionen av InterSystems IRIS-dataplattform inkluderar nu Embedded Python

Publicerat av: Redaktionen

InterSystems prisbelönta IRIS-dataplattform har nu fullt inbyggt stöd för Python, vilket gör att man kan använda världens mest populära programmeringsspråk för att skapa dataintensiva, verksamhetskritiska applikationer.

Genom att bädda in Python direkt i kärnan på sin dataplattform har företaget nu utökat tillgängligheten för Python-utvecklare för att dra nytta av hela utbudet av funktioner som tillhandahålls av InterSystems IRIS.

InterSystems IRIS är en plattform för dataintensiva, verksamhetskritiska applikationer ger samordnad realtidsinformation till användare med ett brett utbud av applikationsområden. Native Python-stöd inom dataplattformen tillåter utvecklare att snabbt gå från idé till produktion, dra fördel av det snabbt växande ekosystemet för Python-utvecklare och dra nytta av hundratusentals högkvalitativa Python-resurser.

Senaste versionen av InterSystems IRIS-dataplattform inkluderar nu Embedded Python

Johan Nordström, Sales Executive, InterSystems

Modeller för maskininlärning och artificiell intelligens-applikationer utvecklade med Python kan integreras direkt i företagsapplikationer med InterSystems IRIS. Analysen körs direkt på data som svar på realtidshändelser med högsta prestanda, samtidigt som man eliminerar behovet av att flytta data till en annan miljö för analysbehandling – vilket öppnar stora möjligheter för upptäckt av bedrägerier, kundanpassning och en mängd andra applikationer.

Tack vare dess enkla inlärning, stora tillgång på bibliotek och dess utbredda användning av mer än åtta miljoner utvecklare över hela världen har Python utsetts till det mest populära programmeringsspråket globalt.

– Genom att inkludera fullständigt stöd för Python i InterSystems IRIS har vi skapat en kraftfull integrering och resurs för Python. Eftersom Python behandlas som en VIP  i kärnan av vårt kraftfull dataplattform kan Python-utvecklare skapa nya applikationer mycket snabbt, säger Johan Nordström, Sales Executive, InterSystems.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>