ServiceNow expanderar erbjudandet inom generativ AI och tillkännager samarbete med NVIDIA och Accenture
Hem NYHETERAI ServiceNow expanderar erbjudandet inom generativ AI och tillkännager samarbete med NVIDIA och Accenture

ServiceNow expanderar erbjudandet inom generativ AI och tillkännager samarbete med NVIDIA och Accenture

Publicerat av: Redaktionen

ServiceNow utökar nu erbjudandet inom generativ AI med case summarization och text-to- code, vilket bidrar till att öka både hastighet och produktivitet för kunderna.

Samtidigt introducerar bolaget också det banbrytande AI Lighthouse programmet tillsammans med NVIDIA och Accenture, utformat för att accelerera utvecklingen och införandet av generativa AI-funktioner för företag.

Dessutom delar ServiceNow med sig av sitt resultat för andra kvartalet och presenterar nytt ledarskap för norra Europa och Norden.

 Case summarization och text-to-code blir de senaste funktionerna i ServiceNows växande Now Assist-erbjudande med generativa AI-funktioner som lagts till i ServiceNow-plattformen. Case summarization använder generativ AI för att snabbt sammanfatta och organisera information från bland annat IT, HR och kundtjänst. Detta sparar tid, ökar produktiviteten och möjliggör smidigare lösningar för både kunder och anställda. Med text-to-code slipper utvecklare skriva samma kod om och om igen för rutinmässiga kommandon, utan kan istället ge en enkel beskrivning av den kod de önskar vilket sparar tid och gör det lättare att skapa och implementera kod.

Dessutom introducerar man nu ett banbrytande program tillsammans med NVIDIA och Accenture – AI Lighthouse – utformat för att accelerera utvecklingen och införandet av generativa AI-funktioner för företag. Initiativet tillåter kunder att samarbeta som en designpartner för att möta deras unika affärsbehov. AI Lighthouse förenar alltså ServiceNow- plattformen och dess motor för företagsautomation, NVIDIAs AI-superdatorer och programvara och Accentures AI-transformationstjänster.

För att leda ServiceNow framåt i norra Europa (Benelux och Norden) under denna händelserika tid tillträder nu Sebastian Fitzjohn. Fitzjohn har varit på ServiceNow sedan 2019 i en roll som Vice President, Partner and Alliances, EMEA. Han blir nu företagets nya ledare för EMEA North. Helge Fjelberg befordras från Country Manager i Norge till Nordics Leader med ansvar för tillväxt i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

”Jag är glad och stolt över att leda ServiceNows verksamhet i EMEA North när vi nu fortsätter att investera för att påskynda vår tillväxt i regionen med laserfokus på att leverera oöverträffat när det kommer till affärsvärde och kundframgång. Förra veckan tillkännagav vi starka Q2-resultat och ytterligare uppdateringar av våra generativa AI-erbjudanden plus vårt spännande samarbete med NVIDIA och Accenture för att påskynda introduktionen av generativa AI-funktioner för våra kunder. Denna marknadsledande innovation, i kombination med ett marknadsledande team med erfarna ledare som Helge, skapar en enorm möjlighet för ServiceNow i norra Europa”, säger Sebastian Fitzjohn.

ServiceNow expanderar erbjudandet inom generativ AI och tillkännager samarbete med NVIDIA och Accenture

Sebastian Fitzjohn

Utöver de många utvecklingarna på företaget presenterar ServiceNow också ett starkt finansiellt resultat för Q2 2023. Total revenue för bolaget låg på $2,150 miljoner i Q2 2023. Subscription revenues låg på $2,075 miljoner i Q2 2023 vilket innebär en tillväxt på 25% year- over-year, 25% i konstant valuta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00