Revolution inom datadestruktion möjliggör grön återvinning
Hem PRODUKT NYHETER Hur kan man säkerställa att känslig information inte kan spridas?

Hur kan man säkerställa att känslig information inte kan spridas?

Publicerat av: Redaktionen

Marknaden har länge varit begränsad till att mala sönder hårddiskar innehållande flashdiskar och andra minneskretsar som inte kan förstöras med en kraftig degausser.

Exempel är ssd, usb minnen m.m. som är mycket vanliga i dagens miljöer.

En degausser används företrädesvis med roterande hårddiskar där all lagrad data förstörs och inte kan återskapas.

I kombination med en shredder är det den ultimata vägen att gå för att säkerställa att känslig information inte kan spridas.

ProDevice lanserar nu T1000 Deflasher som genom HIE ( High Energy Impulse ) förstör all data på flashminnen utan metallhölje.

Fördelarna är många, enheterna som förstörs kan återvinnas vilket inte är fallet med det skräp som en shredder lämnar ifrån sig.

Revolution inom datadestruktion möjliggör grön återvinning– Ur miljösynpunkt är detta ett otroligt framsteg då man efter destruktion kan skicka allt för återvinning säger DataProtects VD Claes Kylemark

– Vi är mycket stolta att samarbeta med ProDevice som har mycket hög kompetens inom området och är otroligt innovativa fortsätter Claes Kylemark.

Tillverkningen görs på orderbasis och för tillfället är det lång leveranstid och rekommendationen är att lägga sin beställning snarast.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00