ServiceNow integrerar djupare med Microsoft Teams
Hem NYHETER ServiceNow integrerar djupare med Microsoft Teams

ServiceNow integrerar djupare med Microsoft Teams

Publicerat av: Redaktionen

Det digitala, distansbaserade arbete som många verksamheter tvingats ställa om till i spåren av COVID-19 har bidragit till en snabb utveckling av integration mellan olika plattformar och verktyg.

ServiceNow integrerar djupare med Microsoft Teams

Nu lanserar ServiceNow och Microsoft Teams en serie nya integrerade funktioner för att skapa genvägar i arbetsdagen.

Integration av plattformar handlar både om att hitta genvägar och ta bort omvägar – ett behov som hamnat i skarpt fokus under det gångna året, när verksamheter i hela världen snabbt tvingats ställa om arbetssätt.

”Produktiv samverkan är inte längre en ’nice to have’ utan har blivit en förutsättning för att hålla verksamheten igång, och det behovet finns kvar även när anställda börjar återvända till den fysiska arbetsplatsen”, säger Matt Schvimmer, General Manager, ITSM på ServiceNow.

Återgången till arbetsplatsen kommer att gå i olika takt i olika länder – och i olika regioner och städer – och medan vissa anställda längtar tillbaka till kontoret finns det andra som känner stark oro och tveksamhet. Därför kommer den hybrida arbetsplatsen att vara ett faktum långt efter att pandemin är över, och verktyg för att underlätta det arbetssättet kommer att behövas under överskådlig tid.

ServiceNow och Microsoft har varit strategiska partners sedan 2019 och har under det senaste året fördjupat och intensifierat samarbetet. Företagen presenterar nu två nya integrationer med syfte att utöka möjligheten att hantera ärenden direkt i Teams-klienten. Med funktionen Major Incident Management skapas en strukturerad process för att snabbt sammankalla en grupp från olika delar av verksamheten vid större incidenter, och dela kritisk information från Now Platform®  direkt i Teams-möten. Den andra funktionen är Chat-to-Call, som gör det möjligt att initiera röst- eller videosamtal direkt från en chatt utan att använda andra plattformar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00