Hem Nyheter Snow Software köper Embotics

Snow Software köper Embotics

Publicerat av: Redaktionen

Snow Software, världsledande inom tekniska analyslösningar, meddelade idag att de har köpt Embotics, ett hybridmolnhanterings-företag.

Snow Software köper Embotics 3Förvärvet slår ihop de två marknadsledarna och ger IT-chefer möjligheten att förstå och hantera all sin teknologi, från mjukvara och hårdvara till infrastruktur och applikationer, oavsett om de lagras lokalt, i molnet eller i en hybridmiljö.

Embotics erbjuder en plattformsneutral molnhanteringslösning med en av kortaste återbetalningstiderna i branschen. Den ger ett snabbt och enkelt sätt att automatisera provisionering, minska kostnader och säkerställa styrning över privata, publika, hybrid- och mulitmolnmiljöer. Ledande företag som Nordstrom, NASA och HBO tillsammans med tjänsteleverantörer som LG CNS och NTT Data använder Embotics för att driva sin digitala omställning.

– Hybridmolnens snabba intåg i företagen har skapat nya utmaningar för teknik- och affärsledare som måste maximera teknikens effektivitet utan att offra innovation, produktivitet eller säkerhet. Teknikanalys är framtiden för tillgångs- och molnhantering, som rör sig bortom stuprör som skapats av punktverktyg för att ge insynen och hanterbarheten som organisationer behöver för att behålla sin konkurrenskraft. Embotics är ett väldigt strategiskt tillskott till Snows produktportfölj. Vi är verkligen glada att välkomna gruppen till Snow och kunna leverera ännu större värde till våra kunder och partners, säger Vishal Rao, vd på Snow.

– Vi skapade Embotics för att ge företag och tjänsteleverantörer en enklare, snabbare, plattformsneutral och helt integrerad lösning för att hantera hybridmolnet och allt bortom det. Idag blandar de här organisationerna strategiskt lokala, privata, publika och multimolnarkitekturer, och det kräver ett flexibelt och mångfacetterat angreppssätt för att behålla anpassningsbarheten genom automation och samtidigt kontrollera kostnader och risker. Genom att slå oss ihop med Snow kommer Embotics fortsätta att adressera dessa problem och svara på nästa generation av utmaningar med integrerade förmågor i en global skala. Båda organisationerna har ett kundorienterat DNA och en hängivenhet till innovation som kommer hjälpa oss att nå vår gemensamma vision om teknikanalys, säger Jay Litkey, grundare och styrelseordförande i Embotics.

Tillsammans kommer Snow och Embotics erbjuda den första plattformen som ger IT-chefer ett integrerat perspektiv över all teknik, som ger dem kraft att tackla användningsområden som kräver insyn i både lokala och molnbaserade tjänster, som molnmigrationsplanering, Bring-Your-Own-License, optimering och kostnadshantering för hybridmoln. Processen att integrera Embotics i Snows plattform kommer att starta omedelbart och företagen kommer ha en enhetlig marknadsstrategi med start 2020. De kombinerade verksamheterna kommer att vara optimalt positionerade för en stark tillväxt med en utökad marknadsnärvaro och de fält- och verksamhetsresurser som behövs för att leverera molnhantering i global skala.

– Genom att IT-organisationer arbetar med att balansera omställningsinitiativ med den dagliga verksamheten blir hybrid- och multimolnlösningar nödvändiga för dagens företag. Arbetsmängden sträcker sig nu över publika och privata moln och ärvda lokala miljöer, och den mixen är i konstant förändring för att möta behoven i verksamheten. Med Snows uppköp av Embotics kommer marknaden kunna dra nytta av kombinationen av deras respektive styrkor både lokalt och i molnet, framför allt noterbart när det kommer till att lösa de unika utmaningarna med hybridmiljöer, säger William Fellows, grundare och forskningschef på 451 Research.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>