Stampen Media väljer Unit4 Prevero för sin verksamhetsstyrning

Stampen Media har bytt ut sitt befintliga system för budget, planering och rapportering till Unit4 Prevero som kan hantera deras budgetprocess med rullande prognoser.

Stampen Media väljer Unit4 Prevero för sin verksamhetsstyrning 1En enkel och flexibel lösning som är mycket användarvänlig och som inte kräver konsultunderhåll och långa utbildningar. Valet blev dessutom lättare då Stampen redan använder affärssystemet Unit4 Business World och har en etablerad relation med Unit4.

Västkustbaserade Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner, och förser dagligen över en miljon läsare med nyheter och journalistik. Fokus ligger på lokal kvalitetsjournalistik, men koncernen har bred kunskap och erfarenhet inom såväl media och journalistik som inom och teknik. Bland Stampens varumärken återfinns bland annat Göteborgs-Posten och Hallands Nyheter.

– Vi var ute efter ett system som kunde hantera de rullande prognoser vi gör löpande varje månad och som är flexibelt, med ett snyggt användargränssnitt och dashboards för att få en gemensam och transparent överblick över verksamheten, säger Kristofer Pusa, Controller på Stampen Media. Vi ville inte heller vara beroende av konsulter för att underhålla systemet, och eftersom vi har ett välfungerande samarbete med Unit4 föll valet på Prevero.

Unit4 har lång erfarenhet av att leverera helhetslösningar för verksamhetsstyrning till företag inom en rad olika branscher och ser mycket positivt på möjligheten att vidareutveckla samarbetet med Stampen.

– Vi är jätteglada över att ha fått fortsatt förtroende från Stampen Media, säger Finn Følling, CPM Director Nordic på Unit4. Unit4 Prevero är en helhetslösning för en effektivare verksamhetsstyrning, där konsolidering, rapportering, analyser, dashboards, företagsplanering och finansiell budgetering hanteras från en och samma plattform, vilket bidrar till en effektivare verksamhetsstyrning.