Stibo Systems väljer Nexer som partner för Stibo Systems PDX-plattform
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER Stibo Systems har valt Nexer som partner för Stibo Systems PDX-plattform

Stibo Systems har valt Nexer som partner för Stibo Systems PDX-plattform

Publicerat av: Redaktionen

Stibo Systems har valt Nexer som exklusiv partner för att ytterligare utveckla och skala upp Stibo Systems Product Data Exchange for Syndication-erbjudande, PDX.

Partnerskapet utökar en redan långsiktig relation där Nexers erfarenhet och globala organisation innebär att man kan utöka support- och utbildningstjänsterna för stora volymer av nya och befintliga PDX-användare runt om i världen.

Stibo Systems väljer Nexer som partner för Stibo Systems PDX-plattform

Stibo Systems har valt Nexer som exklusiv partner för att utveckla sitt PDX-erbjudande.

Stibo valde Nexer tack vare deras långa erfarenhet, kompetens och fokus på att göra kunderna mer konkurrenskraftiga och ständig hitta innovativa, smarta lösningar.

”Nexer har den globala räckvidden, förmågan och flexibiliteten att skala upp med ett internationellt, högkvalificerat och kundanpassat team av utbildare och support-experter”, säger James Andrews, Customer Success Director, PDX Syndication, Stibo Systems.

Nexer kommer att vara närvarande på Stibo Connect, i Hollywood, Kalifornien USA, den 9-10e oktober för att bland annat presentera sitt support- och utbildningsutbud samt träffa befintliga PDX-användare och företag som behöver ett effektivt och hållbart sätt att utbyta produktdata i hela leveranskedjan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00