Suzuki gasar med Ipeer Hosted VMware-moln
Hem Nyheter Suzuki gasar med Ipeer Hosted VMware-moln

Suzuki gasar med Ipeer Hosted VMware-moln

Publicerat av: Redaktionen

Suzuki Nimag Sverige har valt cloudleverantören Ipeer inom Cygate som driftspartner för sin webbplats. När webben blir en allt viktigare hub i marknadsföringen har bilföretaget valt Ipeers prisbelönta Hosted VMware-moln för ökad tillförlitlighet, snabbhet och flexibilitet. Webbplatsen suzukibilar.se flyttade in i juni och sajten har blivit betydligt snabbare.

Sveriges Suzuki-importör Nimag Sverige hade tidigare sin webbplats i Holland. Suzukibilar.se har vuxit till en central hub för företaget, bilarna och återförsäljarna men också för alla kampanjer,Suzuki_baleno platsen dit insatserna i sociala medier, banners och övrig annonsering pekar.

Den nya modellen Baleno lanserades i våras med en tävling. Tio förstapriser i form av ett års privatleasing av bilen stod på spel. Tusentals personer gick ledda av kampanjsidan och SMS ut och letade bilar runt om i Sverige. Tävlingen underströk vikten av en snabb och tillgänglig webbplats. Efter utvärdering valde Suzuki i samråd med produktionsbyrån Andrén & Jungå Ipeers plattform.

– Med flera lanseringar och Suzuki Vitara precis utsedd till bästa SUV av Teknikens värld har vi ett spännande år framför oss. Suzukibilar.se på Ipeer Hosted VMware ger oss den stabila, snabba webbkommunikation vi behöver inför detta, vi har fått en dramatisk skillnad i hastighet, säger Elisabeth Cronquist, marknadskoordinator på Suzuki Nimag Sverige.

– Webben måste vara snabb idag, även mobilt på 3G men också flexibel och t.ex. kunna visa film. Vi gillar hur rappt och enkelt administratörsgränssnittet är i Ipeer Hosted VMware och vi kommer att lägga fler kunder där, säger Bertel Andrén VD på Andrén & Jungå, tillika projektledare för Suzuki.

– Suzuki och Andrén & Jungå står för kvalitet och tillförlitlighet och vi är mycket glada över att få deras förtroende när de satsar på att ge kunderna en riktigt snabb och tillförlitlig webbplats, säger Erik Arnberg, marknadsansvarig för varumärket Ipeer hos Cygate, en del av Telia.

Ipeer Hosted VMware har de två senaste åren i konkurrens med nationella och globala alternativ utsetts till bästa server i molnet av svenska Techworld och slagit förväntningarna såväl inom försäljning som stabilitet. Suzukibilar.se är byggt på Wordpress av Andrén & Jungå som sedan 2008 ansvarar för webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>