Hem Nyheter Svensk Travsport i avtal med GlobalConnect – förstärker och utvecklar digitala infrastrukturen

Svensk Travsport i avtal med GlobalConnect – förstärker och utvecklar digitala infrastrukturen

Publicerat av: Redaktionen

Svensk Travsport – som är huvudorganisationen för de föreningar som driver travsport runt om i Sverige och äger ATG– ingår ett flerårigt miljonavtal med GlobalConnect.

Svensk Travsport i avtal med GlobalConnect – förstärker och utvecklar digitala infrastrukturen 2

Regina Donato Dalhström, Sverige-vd för GlobalConnect

Avtalet har tagits fram i nära samarbete med GlobalConnects partner TwentyfoursevenLive AB.

Avtalet med GlobalConnect är ett led i en pågående satsning för att stärka upp infrastrukturen runt om på de svenska travbanorna. Förutom en wan-lösning med mobil backup inkluderar avtalet även en mobil sdwan-lösning. I den ingår ett antal mobila stationer som ger möjligheter att köra trav på banor utan fast IT-infrastruktur.

– Vi ser att behoven av stabil uppkoppling har ökat på travbanorna och att våra kunder som befinner sig där vill ha en modern upplevelse, säger Niklas Sigsjö, CIO på Svensk Travsport.

– Det viktigaste för oss har varit att få en stabil och säker helhetslösning som är flexibel och enkel att uppgradera för framtida behov. GlobalConnect och Twentyfourseven har genom hela den här processen visat att man kan erbjuda en helhetslösning till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom arbetar de väldigt nära oss och är väldigt lyhörda kring våra krav, säger Per Öström, Head of IT Operations på Svensk Travsport.

Regina Donato Dalhström, Sverige-vd för GlobalConnect, kommenterar affären:

– Travsport är en Sveriges mest klassiska sporter med en rik historia och som dagligen engagerar väldigt många människor. Svensk Travsport är också en organisation som ställer höga krav på sin infrastruktur. Att få vara del i deras fortsatta satsning ska bli otroligt spännande, säger Regina Donato Dahlström

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>