TCL presenterar sin nya lineup av TCL-ambassadörer – några av världens främsta fotbollsstjärnor

Under IFA 2020 kan nu TCL stolt visa upp sitt nya partnerskap med sex av världens främsta fotbollsspelare som en del av företagets europeiska ambassadörsprogram för fotbollssäsongen 2020/2021 i Europa.

TCL presenterar sin nya lineup av TCL-ambassadörer – några av världens främsta fotbollsstjärnor 1TCL Electronics har under de senaste åren presenterat ett stort antal globala partnerskap, som visat att TCL värdesätter kraften i sport och den sammanhållning som driver spelare, fans och samhället i stort. Som en ledande aktör av displayteknik, vilket ger en av de bästa sportupplevelserna, var det därför ett naturligt steg att samla ett team av talanger från hela Europa som på olika sätt stärker varumärkets synlighet och skapar ett ännu starkare TCL-community.

TCL presenterar sitt exklusiva partnerskap med sex ledande internationella fotbollsstjärnor: Harry Kane i England, Paul Pogba i Frankrike, Marco Reus i Tyskland, Gianluigi Donnarumma i Italien, Krzysztof Piatek i Polen och Saúl Ñíguez i Spanien.

Dessa fotbollstalanger har valts till att bilda ett starkt TCL-team tack vare deras starka laganda och engagemang för att uppnå perfektion, på och utanför planen men också tack vare deras intresse för teknik. De här spelarna är de bästa inom sitt område och var och en av dem förkroppsligar idén att varje detalj betyder något. Att arbeta med sådana talanger och teknikentusiaster inspirerar TCL att fortsätta skjuta fram gränserna för vad teknik kan åstadkomma.

I och med detta partnerskap kommer ambassadörsteamet att lyftas fram i TCL:s reklamkampanjer både online och offline. Partnerskapet sträcker sig fram till och med juli 2021, med andra ord hela den europeiska fotbollssäsongen för klubbar och landslag.

TCL:s produktsortiment är perfekt för sport och underhållning, tack vare den utmärkta bildkvaliteten och skärmteknologin, oavsett om det gäller TV eller mobiltelefon. Förutom TCL:s TV-modeller och smartphones ingår även andra produktkategorier i samarbetet, från headset och soundbars till smarta hemprodukter. Varje ambassadör skapar exklusivt material kring varumärket som kommer att delas i TCL:s globala sociala mediekanaler.

Uttalanden från ambassadörerna
“Jag är mycket glad över att ha denna chans att samarbeta med TCL, det är fantastiskt att arbeta sida vid sida med ett företag som är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa upplevelser för våra fans.”
Paul Pogba, Frankrike

“Att spela en roll som TCL-varumärkesambassadör är ett positivt sätt att få kontakt med sportfans, och jag är glad att få chansen att samarbeta med ett varumärke som sätter excellens och enastående kvalitet framför allt annat.”
Gianluigi Donnarumma, Italien

”TCL: s vision att visa storhet i allt vi gör går i linje med min ständiga strävan efter perfektion. Det är ett nöje att samarbeta med ett företag som har åtagit sig att tillhandahålla unika möten genom sport.”
Krzysztof Piatek, Polen

”Jag är glad att jobba sida vid sida med TCL:s EU-team. Under dessa tider är det fantastiskt att arbeta med ett varumärke som är engagerat i att skapa bästa kvalitet och att leverera fantastiska, positiva upplevelser för fans.”
Harry Kane, England

“Jag är glad och peppad att påbörja denna relation med TCL! Tillsammans kommer vi att göra det till en spännande upplevelse för konsumenter och sprida vår passion för sport.”
Saúl Ñíguez, Spanien