Tech Data Europa erhöll utmärkelse på Dell Solutions Conference 2015
Hem Nyheter Tech Data Europa erhöll utmärkelse på Dell Solutions Conference 2015

Tech Data Europa erhöll utmärkelse på Dell Solutions Conference 2015

Publicerat av: Redaktionen

Tech Data Europa har erhållit utmärkelsen Distributor of the Year – Best Newcomer 2015 i samband med EMEA Dell Solutions Conference 2015 i Wien, Österrike.

Vid prisutdelningsceremonin, som ägde rum onsdag 4 november i MetaStadt, Wien firades och uppmärksammades Dells partners och distributörer. Priset mottogs för Tech Datas räkning av Michael Urban, senior vice president, Broadline, CE, Procurement and Services och Simon England, senior vice president, Value Added Business and managing director, Azlan, Europa och delades ut av Dells högsta ledning, bland annat Michael Dell, CEO and Chairman.

Buckla tech data”Denna utmärkelse utgör ett fantastiskt uttryck av förtroende för det växande samarbetet mellan Dell och Tech Data Europa”, säger Michael Urban. ”Under det senaste året, har vi nått ut med Dells produkter och lösningar till majoriteten av våra europeiska återförsäljare och drivit fram nya, betydande, nätverksbaserade affärsmöjligheter speciellt inom SMB-segmentet. Denna framgångssaga är ett bevis på styrkan hos Tech Datas system, processer och anställda, som mycket snabbt byggt upp ett nära samarbete med sina motparter hos Dell. Vi är stolta över den tillit som Dell visat oss och vi ser fram emot att fullfölja våra planer för att utöka denna affärsverksamhet ytterligare under nästkommande tolv månader och mer än så.”

”Under det senaste året har Dell utvecklats till en betydande affärsmöjlighet för kanalen vad gäller enterprise-produkter”, säger Simon England. ”Inom vår Azlan-affär, har vi redan specialiserade, Dell Enterprise-fokuserade team, som har goda kontakter med Dell och genom erhållandet av denna utmärkelse, kan vi nu stolt säga att vi blivit en erkänd spelare att vända sig till för att utveckla denna affärsmöjlighet för och å våra kanalpartners vägnar.”

Efter att ha konkurrerat ut många företag över hela EMEA , som tävlade om den eftertraktade titeln, ansågs Tech Data som en värdig mottagare av utmärkelsen av flera anledningar. En av talarna vid ceremonin: Ralf Jordan, executive director, EMEA Broadline Distribution, Dell säger: ”Tech Data har nyligen dragit igång distributionen av Dells produkter i 11 europeiska länder och är vår snabbast växande distributör i Europa. Genom att nå ut till fler än 10 000 återförsäljare och med än försäljningsökning på mer än 300% under de senaste 12 månaderna, är det med stor glädje vi kan utse Tech Data Europa till vår bästa nykomling.”

För sjunde året i rad, skapade EMEA Solutions Conference en möjlighet för ca 500 partners och distributörer att träffa Dells ledning och få ta del av företagets strategi och marknadsmöjligheter. Konferensen omfattade även breakout sessions, presentationer, en interaktiv utställning och en föreläsning av Michael Dell.

 

Watch this clip from last year’s Solutions Conference for a taste of what to expect. This year clip coming soon.

https://youtu.be/H_57n-5Bjzo

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>