Fujitsu Forum visar hur Human Centric Innovation blir en tillväxtmotor för det digitalt balanserade företaget
Hem Nyheter Fujitsu Forum visar hur Human Centric Innovation blir en tillväxtmotor för det digitalt balanserade företaget

Fujitsu Forum visar hur Human Centric Innovation blir en tillväxtmotor för det digitalt balanserade företaget

Publicerat av: Redaktionen

På Fujitsu Forum i München 2015 – Europas största IT-event med ett enskilt företag som arrangör – visar Fujitsu hur Human Centric Innovation gör det möjligt för tusentals kunder över hela världen att förändra sina organisationer för att uppnå hållbar framgång.

I seminarier och utställningar delar Fujitsu insikter om hur det ”digitalt balanserade företaget’ är bäst lämpat att ta till sig viktig information från vilken man kan utvinna insikter, idéer och digital innovation.

I en värld där hela ekonomier är i ett digitaliseringsrace kommer vinnarna att vara de fuverksamheter som genomför förändringen utifrån från en utgångsposition i balans. Fujitsu gör att kunder med tillförsikt kan dra nytta av digitala möjligheter globalt. Genom att skapa stabila IT-infrastrukturer som är säkra och skalbara, smidiga och lyhörda för företagens behov, bidrar Fujitsu till att företag framgångsrikt kan balansera sin IT och digitala innovation.

”När den digitala revolutionen sveper genom bransch efter bransch står företag och hela ekonomier inför en exponentiell tillväxt av både komplexitet och risk. För ledare innebär detta svåra val som ofta blir avgörande för om de kommer att lyckas i en digital värld. Fujitsu gör att kunder globalt kan kapitalisera på digitala möjligheter genom att hjälpa dem att balansera IT och digital innovation”, säger Duncan Tait, styrelseledamot och CEO, EVP och EMEIA-chef på Fujitsu.

Några av de tillkännagivanden som görs på Fujitsu Forum:

  • Enabling Digital Transformation: De globala specialisterna på energihantering och automatisering valde Fujitsu för att genomföra en långsiktig, genomgripande omvandling av sina arbetsplatser och onsite-tjänster i över 80 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika och Sydamerika. Fler än 50 000 användare berörs av projektet, som är igång och där övergångstiden beräknas pågå i 16 månader. Detta är ett bra exempel på hur Fujitsu möjliggör för företag runt om i världen att få ett försprång i konkurrensen med högre produktivitet på arbetsplatsen genom flexibel och säker tillgång till data och applikationer.
  • Global lanseringa av MetaArc: Fujitsu bejakar utvecklingen mot ’two-speed IT landscapes’ med den globala introduktionen av FUJITSU Digital Business Platform MetaArc. Plattformen erbjuder en heltäckande grund för att göra framtidens affärer digitalt och i molnet. Det gör det möjligt för verksamheter att digitalisera med tillförsikt genom att kombinera visionen för utvecklingen av befintliga molnplattformar, lösningar och managed services med oöverträffad integrations- och orkestreringskapacitet.
  • Förvärvet av UShareSoft, SAS: Fujitsu förvärvar samtliga UShareSoft-aktier för att ytterligare påskynda utbyggnaden av sin globala molnverksamhet, och etablera ett nytt FoU-center för molntjänster i Europa. UShareSofts främsta programvara, UForge, införlivas i de automatiserade molnbyggnadstjänsterrna FUJITSU Cloud Service K5, en huvudprodukt i MetaArc. Tillsammans med Fujitsu Enabling Software Technology GmbH och Fujitsu RunMyProcess SAS kommer detta förvärv ytterligare höja Fujitsus profil på den globala molnmarknaden.
  • Två SELECT Partner Awards firar det bästa av Fujitsus kanal: Under Fujitsu Forum kommer finalisterna och vinnarna att tillkännages för SELECT Global Innovation Award. Utmärkelsen lyfter fram våra partners bidrag till innovativ användning av integration, rörlighet, big data, säkerhet, moln, integrated computing, och mjukvarudefinierade uppkopplade infrastrukturlösningar. Dessutom, som en del av den årliga SELECT Partner Awards, kommer Fujitsu utse vinnarna i fyra kategorier: Infrastrukturpartner, SMB-partner, Bästa ambassadör, Bästa nykomling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>