Hem Nyheter Tech Data utsedd till “2019 Global Distributor of the Year” av Hewlett Packard Enterprise

Tech Data utsedd till “2019 Global Distributor of the Year” av Hewlett Packard Enterprise

Publicerat av: Redaktionen

Hewlett Packard Enterprise (HPE) har utsett Tech Data till 2019 års globala distributör.

Tech Data utsedd till “2019 Global Distributor of the Year” av Hewlett Packard Enterprise 3[KANALPARTNER] Priset erhölls på det årliga HPE Global Partner Summit 2019 i Las Vegas. Vinnaren utses varje år bland befintliga distributörer i kanalen och erhåller priset för enastående kvalitet, samarbete och prestationer som höjer standarden för företagets affärsmannaskap och kundnöjdhet.

Specifikt utmärkte sig Tech Data för sin höga tillväxt, framförallt med mindre och medelstora partners. Tech Data har ett starkt fokus på HPE:s produkter samt adderar värde genom tjänster till HPE:s lösningar och har varit en ledande förespråkare för skalbar digital transformation. Vilket ger HPE partnern bättre möjligheter att bli mer engagerade i sina slutkunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>