Thales skyddar SAP:s applikationer i molnet
Hem Säkerhet Thales skyddar SAP:s applikationer i molnet

Thales skyddar SAP:s applikationer i molnet

Publicerat av: Redaktionen

SAP-certifierad Tokeniserings-lösning från Thales gör det möjligt att sömlöst skydda data i många SAP-applikationer.

Lösningen åtgärdar betydande regulatoriska hinder för molnmigrering genom att säkra data med detaljerade åtkomstkontroller.

Thales CipherTrust Tokenisering uppfyller SAP-certifiering genom programmet ”Co-Innovated with SAP”.

Thales presenterade idag ”CipherTrust Tokenization som är den första certifierade tokeniseringslösningen för SAP-miljö som kan användas för att säkra känsliga data. Tillgänglig via SAP Data Custodian, Thales tokeniseringslösning erbjuder fler detaljerade nivåer av dataskydd och åtkomstkontroller, vilket dramatiskt accelererar tiden till efterlevnad för organisationer som flyttar fler applikationer och arbetsbelastning till molnet.

Lösningen Thales CipherTrust Tokenization i SAP Data Custodian bygger på ett långsiktigt samarbete mellan de två företagen för kryptering, tokenisering och nyckelhanteringslösningar genom SAPs Co-innovation Lab. Det garanterar säkerheten för känsliga data på de mest grundläggande nivåerna av applikationen. SAP-kunder kan nu säkra sina privata data i en databas, vid användning och även under utveckling. Som exempel på tokens som används för att säkra data kan nämnas e-legitimation antingen som enhet i en mobiltelefon eller på ett avancerat id-kort.

”Lanseringen av SAP Data Custodian Tokenization-lösningen som drivs av Thales CipherTrust Tokenization-tjänst är ett viktigt steg i att säkra våra kunders privata data när de migrerar till det offentliga molnet,” säger Dr Wasif Gilani på SAP. ”Denna lösning bygger på båda partners styrkor och erfarenheter när det gällt att ta fram en heltäckande, pålitlig lösning som kan hantera applikationer med känsliga data.”

Vi kan nu säkra efterlevnad av krävande säkerhetsföreskrifter

Thales skyddar SAP:s applikationer i molnetFöretag och organisationer måste säkerställa integriteten och säkerheten för känsliga data, inklusive personlig identifierbar information (PII) och betalkortsinformation (PCI). Schrems II-beslutet föreskriver att alla europeiska företag gör individuella bedömningar av varje dataöverföring till ett icke-EU-land för att säkerställa efterlevnaden. Det nya partnerskapet mellan Thales och SAP tillåter kunder att definiera säkerhet per fält i applikationen enligt mallarna i användargränssnittet Data Custodian.Säkerhet på detalj-eller fältnivå skyddar privata data innan de flyttas till databaser, förenklar åtkomstkontroller till databaser och säkerställer överensstämmelse med PII- och PCI-regler.

”Moderna företag förstår vikten av en omfattande cybersäkerhetslösning som skyddar känsliga data under hela dess livscykel, inklusive de första införandena.” kommenterar Todd Moore, vice president of encryption products hos Thales. ”Denna nya CipherTrust Tokenization-lösning, som utvecklats tillsammans med våra partners på SAP, kommer att ge användarna tilliten att deras data alltid är säker, även på den mest detaljerade fältnivån. Vi kommer att fortsätta att samarbeta med företag som SAP för att utveckla högintegrerade lösningar som säkerställer datasäkerhet för alla molnanvändare.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>